Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen az anyósom? És egyáltalán minden anyós így viselkedik?
Nem rég volt az eljegyzésünk a párommal és még ebbe is bele akar szólni. Most az lényegtelen hogy miért, de beleszólt, ráadásul megsértődve is adta elő, amire már nem tudtunk mit reagálni...Én csak azt nem értem, miért nem lehet ez csak a mi dolgunk a párommal, miért kell ebbe is beleszólni és megmondani hogy ő hogyan szerette volna?Nem az a lényeg hogy mi hogyan szeretnénk, az esküvőnkön is megfog sértődni ha valami nem úgy történik ahogy ő szeretné?
Párom egyszerűen konfliktuskerülő, nem akar vitatkozni és ezért nem szólt rá egy szót sem, hogy igazságtalannak érzi..
Én sajnos már látom lelki szemeim előtt a jövőnket, jön a gyerek, a gondok, ez az és majd akkor is jogot fog érezni beleszólni. (esetleg még meg is sértődik) Nem értem miért nem lehet hagyni minket, had éljük az életünket anélkül hogy nekik megkéne tökéletesen felelnünk?
Ha valakinek van hasonló története az is meséljen, abból is lehet tanulni:)
Hát...én elég nehéz helyzetben vagyok most...A párommal és párom anyjával élek együtt 4 hónapja külföldön.Párommal 3 éve vagyunk együtt. Jófej az anyósom,tényleg inkább sokszor barátnő mint anyós...
Lassan szülinapom és észrevettem, hogy nagyon szervezkednek. Az anyósom leült a szüleimmel beszélni, engem megkért, menjek ki egy kicsit.ááá mondom biztos szülinapomra terveznek valami meglepi bulit. Beszéltem a szüleimmel 2 napra rá, éreztem fel vannak dúlva. Hát nagy nehezen kinyögték, hogy ANYÓSOM eljegyzést tervez a szülinapi bulimra, de ez meglepi lesz nekem, ne szóljanak. hát persze elmondták, mert elég furcsa volt az nekik, h szinte az anyósom kérte el a kezemet és nem a párom, pedig a párom is ott volt, csak az udvaron éppen. Nem tudom mit tegyek most, mert a párom és én beszéltünk már erről, meg a jövőről, de abban állapodtunk meg,hogy később lesz ilyesmi, mert én úgy szeretnék eljegyzést, hogy rá maximum egy évre esküvő legyen. Ezt most nem tehetjük meg, korainak tartom, most kezdtünk új életet külföldön, nem is rendeződött még az életünk. Attól félek ha elmondom, hogy tudok a dologról, a szüleim jönnek ki rosszul, pedig ők csak meg akartak kímélni egy sokkos szülinaptól, és attól is félek hogy az anyósom be fog sértődni, hogy nem az ő akarata teljesül...
szerintem az eljegyzés megbeszélése a pár között zajlik le, akik utána bejelentik a szülőknek. itt fordítva történik minden...anyósom és párom megbeszélték...és nekem jelentik be. :( A páromat nem értem... nem értem hogy engedheti...nehéz helyzet...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!