Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon becsaptak, mit tegyek? Lent folytatás
Örülj neki, hogy most kiderült, lehet, hogy jobban jártál, ezek szerint ő nem érzi úgy, hogy veled le tudná élni az életét. Meg kéne beszélni, hogy van-e értelme folytatni a kapcsolatotokat, ha mindenbe csak kritizál, hibát talál. Miért nem biztos magában, úgy érzi nem Te vagy neki a tökéletes pár. A barátokat nagy hiba elhanyagolni, nekem is van ilyen barátnőm, én szánalmasnak tartom, hogy csak azért mert pasija van rögtön elfelejti a gyerekkori barátságokat. Azért mert valakinek komoly kapcsolata van, házas még nem kell bezárkózni, párban is lehet bulizni menni a barátokkal, én nem bírnám ki, hogy ki sem mozdulok, legalább 1-2 havonta menj el szórakozni.
Nem vagy feltétlenül fiatal a házassághoz, gyerekhez, egyrészt ez egyén függő, nem gondolnám hogy évtizedekig, 5-6 évig normális lenne vadházasságban együtt élni, várni a házassággal. 1 év után is ki lehet valakit ismerni annyira, hogy tudjam le akarom-e vele élni az életem vagy sem. A szüleim ('80-as évek) 18-21 évesen házasodtak, 1 év járás után, a mai napig együtt vannak, boldogságban. Szerintem nagyon sok házasság azért végződik válással, nem hiszem, hogy valaki 5-6 év együtt élés után nem jön rá hogy a párja megcsalós, verekedős, ivós típus, ez egy vicc, ha tudják, hogy milyen a másik miért mennek hozzá,, ha valami gond van nem képesek megbeszélni a problémákat, rögtön válás, az a legegyszerűbb, régen nem élhettek együtt az emberek, nem szexeltek esküvő előtt mégis több boldog házasság volt (legalábbis a családomban) mint manapság.
Ez az egyik korábbi kérdésed a témában:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eljegyzes..
El is felejtettem,hogy a baba dolgot már elsütötted és még így sem kérte meg a kezed.
Szomorú,hogy ennyire kapálózol ezért az esküvőért.
Az ilyen "hangemberektől" tényleg óvakodni kell. A nagy szerelem hevében könnyedén kimondanak ilyen dolgokat, tervezgetnek hangosan gondolkodva, a lány beleéli magát, aztán ahogy az első heves érzelmek múlni kezdenek, visszakoznak. A jelenlegi párom éppen az ellenkezője: sosem volt a szavak embere, nehezen mutatta ki az érzéseit, főleg a kezdetekben, és amikor összejöttünk, kijelentette, hogy csak a mának éljünk, ne tervezgessünk. Nem tervezgettünk. Aztán egyre jobban elmélyült a kapcsolatunk, megnyíltunk egymás előtt, megtanulta kimutatni az érzéseit, és egyre bátrabban tekintett a jövőbe. Három éve vagyunk együtt, és annyira megszilárdultak időközben az érzései, hogy tegnap eljegyzett :)
Szóval ezt csak azért írom le, hogy tudd, nem nem szabad beleélni magad egy olyan fiú szavaiba, aki ilyen könnyedén, súlyát fel nem ismerve odavágja őket, mert ők ezt nem gondolják át, csak elvakulnak a rózsaszín ködtől.
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!