Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon becsaptak, mit tegyek? Lent folytatás
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:35
Kedves válaszoló ha megbocsátasz hagy javítsalak ki, az nem olevoár hanem Au revoir, kiejtés szerint o revöár, franciául ugye a viszontlátásra, ne haragudj csak nagyon zavart.
kedves kérdező, úgy gondolom a barátod még idejében szólt, sokkal jobb, mint hogy eljegyez és visszavonja félév után mert úgy gondolja nem biztos benne.Másfél év rövid idő,természetes, ha bizonytalan, persze nem túl szép hitegetni a másikat ez igaz.Sajnos mi nők amúgy is képesek vagyunk teljesen bele élni magunkat dolgokba, és így elég sokszor pofára esünk,saját tapasztalat is. Azt javaslom várj még sztem kiderül idővel, hogy mit szeretne a barátod, ha meg majd úgy érzed, nem halad sehova a kapcsolat, esetleg megromlik, fiatal vagy még nincs semmi veszve.Amúgy a nők is, nem csak a férfiak olyanok, hogy nem tudják milyen súlya van a szavaknak, amikor pl egy nő azt mondja a párjának menj csak el a haverokkal, de igazából azt várja el, hogy a férfi maradjon, a nő van megsértődve hogy a férfi elment, pedig ő mondta, ő adott engedélyt. Mindkét nem ugyanolyan, természetesen vannak kivételek köztük.S azzal hogy mindig a másik nemet támadjunk nem lesz jobb egyátalán.
Szia!
Ne haragudj, de szerintem nem lettél becsapva! Itt az egyik mondatod részlete: "erre a barátom azt mondta,hogy jövőbe vagyis 2011-be". Na már most, ha tényleg azt mondta, hogy jövőBE, akkor az nem 2011-et jelent! Hanem majd pár év múlva. Ha azt mondta, hogy jövőRe, akkor tényleg 2011-et jelent, viszont akkor javítanod kellett volna a helyesírási hibádat. Mert így óriási különbség van a két szó jelentése (jövőBE vagy jövőRE) között!!!
ui.: Egyébként nekem azt modnta a párom, hogy majd eljegyez, ha befejezem az iskolát. De azóta már eltelt egy év, és még mindig semmi. Akkor te lettél becsapva?
2 lehetőséged van:
- kirúgod (majd szóljon, ha biztos lesz magában)
- adsz még neki 1-2 évet (többet nem érdemes - ha valaki annyi idő alatt nem tud dönteni, az nemet jelent)
Én az elsőt választanám...
most ezért miért kell kirugni?
akkor sem fog könyörögni h jajj inkább megkérem a kezed..
szerintem ne zsarold a pasid h otthagyod.. ha boldog veled akkor feleségül fog venni de csak ha eljön az ideje..
és ha igaz az h tényleg nincs munkád meg semmi akkor elöször egy biztos állást kellene keresned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!