Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon becsaptak, mit tegyek? Lent folytatás
Az én környezetemben ezt legalább 5 pasi csinálta meg a barátnőimmel, ismerőseimmel. Ebből is látszik, hogy mindegyik egyforma! Miért kell hitegetni, aztán meggondolnia magát? Ennyire nem biztos magában? Akkor meg minek a rizsa, hogy így szeretlek, feleségül veszlek!
Szerintem a pasik sokkal álmodozóbbak! Azt nem veszik tudomásul, hogy a szavaknak súlya van.
Az ígéret, az ígéret. Ha valamiben nem vagyok biztos, akkor csak magamban morfondírozok rajta, és nem állok elő nagy esküvői tervekkel. Nem szebb lenne fordítva? Kábítás nélkül, meglepetésként előállni lánykéréssel? Férfiak!
szerintem egy kapcsolat kezdetén mind a férfi mind a nő a jó oldalát mutatja.. de aztán eltelik 1 év és akkor már megismered a társad milyen ha türelmetlen milyen ha rossz napja van stb.
és lehet h jobban megismert és nem biztos abban h te vagy az igazi számára..
de az is lehet h csak fél az elkötelezettségtől..
én szerintem is ráérsz még házasodni főleg h 20 éves vagy.
"neked az fáj, hogy a párod eltervezte a jövőt, és most visszakozik"
Szerintem meg az fáj neki, hogy nem csak magában tervezgetett, hanem teledumálta a fejét, elérte, hogy változtasson az eredeti elképzelésen, és most visszakozik. Szerintem egy görény alak.
Még ha egyetértek is vele, hogy ilyen fiatalon hülyeség házasodni, azért az aljasabb dolog, ha nem tartod be amit ígérsz. Én azt hiszem a mai világban elveszítette a szó a jelentését. Régen az adott szó kötelez elvét vallották, ma meg már azt sem tudjuk, mi az az ígéret! Csak kimondott szó, ami elszáll, mi?
Nálunk is ez volt. 19 voltam mikor összejöttünk, hitegedett házassággal, gyerekekkel, mondtam, majd mikor befejezem az egyetemet. 22 évesen befejeztem és mégis sehol semmi. Pedig utolsó évben már emlegettem neki, h el kéne kezdeni a készülődést, de akkor már nem akarta. Még egy évet húztam mellette, aztán leléptem.
Valószínüleg, ő is és a te barátod is nagyon szerelmesek voltak az elején, nem gondolkoztak, csak járt a szájuk. Tényleg tipikus pasi dolog. Te még fiatal vagy, nem is vagytok olyan rég együtt, várhatsz még. Ha úgy érzed csak nem akar, és még beszélni se hajlandó róla, akkor lesz baj.
bocsánat, de most jobb lett volna, ha megkéri a kezét majd 2 hónap múlva közli, hogy "bocs, én mégsem ezt akarom"? vagy pedig már a házasságban derül ki? Egy 20 éves lánynak mi a házasság? Esküvő, szép ruha, lagzi.... A gyerekvállalás meg egyenlő a tündibündi kis baba. Aha. Férjnél vagyok és van babám is. Felelősség mindkét részről, komoly és sokszor nehéz.
Mennyi eljegyzést bontanak fel egyébként is. Hát az mi, igéretmegtagadás? Jajj, nem kellene a 21. században már ilyen bigott erkölcsi mélységekig alászállni...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!