Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 ev utan aktuális lehetne az eljegyzés vagy csak egy átmeneti "agymenés" jött rám?
Vszeg sohasem vesz el, csak hiteget. Egyik exem pont ezt csinálta, majd elvesz, majd elvesz... 5 év után kidobtam és nem azért, mert nem vett el, hanem mert ennyi időn keresztül hazudott a szemembe.
Érdekes, a barátom a legelejétől kezdve őszintén megmondta, hogy vszeg nem házasodunk össze, mert nem látja értelmét (apja 4x, anyja 2x házasodott újra).
Mintha a saját sztorimat olvasnám. Őszinte leszek. Én már 2 év után vártam a lánykérést és full ugyan ezeket mondta nekem is. Ő is szeretne egyszer összeházasodni velem, velem tervezi a jövőt stb. és Ő sem szeretett erről a témáról beszélni. Meg az évek is stimmelnek:
Mi is 3 éve voltunk együtt és 2,5 éve éltünk együtt, mikor megkért. A 3. évfordulónk után pár héttel szakítottam volna vele, ha addig nem jegyeztem el. Persze ezt nem tudja, tehát nem volt rajta semmilyen nyomás időintervallummal kapcsolatban.
Az lánykérést hamarabb tervezte állítólag, már rég megvolt a gyűrű, csak nem jött a megfelelő alkalom. Igaz, mert ott volt a vásárlás időpontja a garanciát.
Nehéz dolog ez, hogy most akkor mitévő legyen az ember lánya, mert hallani mindenfélét. Évekig ígéret és semmi... Nekem is volt olyan (is), abból kiindulva nem hittem a vőlegényemnek sem. Milyen rosszul tettem volna, ha elhagyom. Lehet sosem derült volna ki, hogy már megvolt a gyűrű. Para...
Amúgy miért nem jött a megfelelő alkalom, utolsó? Max akkor értem meg, ha valami rossz dolog történt, meghalt valaki és emiatt csúszott mondjuk 2 hónapot, vagy mert akkoriban sokat veszekedtetek, vagy nem volt valamelyikőtök jó passzban egy külső hatás miatt.
De ezen kívül szerintem simán lehet jó alkalmat találni, nem kell egy tengerparti nyaralást várni, saját városotokban is el lehet menni étterembe vagy egy szép helyre vagy ilyesmi.
" egyszer majd ha úgy érzi elvesz"
Nem fog!
Ha eddig nem érezte így akkor nem is fogja már!
Érdemes lenne leültetni és megbeszélni vele,hogy milyen tervei vannak a jövőre nézve,ide értve a gyerek témát is,akkor is ha még egyenlőre nem aktuális.
1.Azért mert ha Te többet szeretnél,mint egy számára kényelmes àllóvíz,de neki ez elég,akkor nem kell tovább várni rá.
2.Azért,mert ha Te szeretnél egyszer gyereket,de ő nem,mert neki elég a számára kényelmes állóvíz akkor nem kell tovább várni rá.
Neked kell elsősorban mérlegelned!
Nekem úgy tűnik, hogy a párod egy mondattal rövidre zárja a kérdést. Ez a szöveg pont jó arra, hogy téged ideig óráig elhalgattasson, de ne legyél miatta nyugtalan.
Ennyi idő után teljesen jogos, ha te ezt a kérdést szeretnéd tisztázni és ha a párod veled tervez, akkor kell annyi tiszteletnek lenni benne irántad, hogy megadja a kérdéseidre a választ.
Lehet tökéletes, boldog kapcsolatban élni házasság nélkül is, de őszintén tisztázni kell a nézőpontokat és megérteni a másikat.
Lehetne aktuális, ha ő is így érezne. De ha még nem, akkor sem vagytok lemaradva.
Én hét év után kezdtem a sarkamra állni, hogy most már tényleg itt lenne az ideje. Lehetett volna korábban is, azt gondolom.
3 év az meg pont olyan, hogy már arra lehet azt mondani, hogy nem korai, de nem gondolom azt sem, hogy el vagytok késve vele az elkövetkezendő 2-3 évben.
Hát én meg 20 év után váltam. Miért nem vártunk 21-et?! Ezzel ez erővel senki ne csináljon semmit, majd alakul magától vagy se és akkor nem kell dönteni és azért felelősséget vállalni.
Eltelik az élet, fel kell vállalni, hogy te mit szeretnél. Nem alakoskodni meg manipulálni szorongva, hogy hátha ha jól csűröd-csavarod, majd akkor gondolja azt, amit te szeretnél. Van a te akarod, van az ő akarata, kommunikálni kell és közös döntéseket hozni (és elég irreális elvárás, hogy csak akkor vagytok összeillő pár, ha a másik tud gondolatot olvasni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!