Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ez esetben aktuális lenne az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez esetben aktuális lenne az eljegyzés?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt, én (nő) a húszas éveim közepén járok, a barátom a végén, dolgozunk mind a ketten évek óta,együtt élünk egy éve és megtakarításunk is van.

Ilyen feltételek mellett szerintetek aktuális lenne már az eljegyzés? Hozzáteszem, hogy mind a ketten esküvőpártiak vagyunk, tudom, hogy majd ő is szeretné, de nála minden "majd". Csak nem tudom, h ez nála csak időhúzás,hitegetés és kényelem vagy tényleg nem ért meg ennyi idő alatt.

Szeretnék szintet lépni a kapcsolatunkban, erősebbnek érzem mint egy "ő a barátnőm" és "ő a barátom" titulus.

És nem vagyok hisztis barátnő sem, csak kíváncsi vagyok pártatlanok véleményére. :)

2014. okt. 28. 16:25
 1/9 anonim ***** válasza:

Egyetlen dolgoról nem esett szó az intróban, ami pedig szerintem elég fontos egy eljegyzésnél/házasságnál: a szerelemről! Csak tárgyilagos praktikumokról írsz........

Csak azért ne jegyezzétek el egymást/házasodjatok mert "itt lenne az ideje" vagy mert a "barátaitok is már...."

Beszélgessetek erről, a közös tervekről stb., előbb-utóbb színt fog vallani.

Az már régen rossz, ha csak azért kapsz gyűrűt, mert ordít rólad, hogy alig várod.

2014. okt. 28. 16:35
 2/9 A kérdező kommentje:

csak azért maradt ki, mert úgy gondolom, ez természetes egy kapcsolatban :)

Köszi a válaszod!

2014. okt. 28. 16:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha már 2 éve együtt éltek, akkor lassan ideje megbeszélni a jövőt.
2014. okt. 28. 16:37
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Nos, nincs ilyen, hogy aktualis vagy sem. Ha a ferfi ugy erzi, majd megker. Lehet, hogy neki ehhez fel ev kell, lehet hogy hat, lehet hogy soha nem jut el oda....
2014. okt. 28. 16:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Kedves előző, a kérdező meg üljön totális tudatlanságban a saját életét is érintően, és várjon az úrra 2-5-10-20 évet, hogy addigra talán döntésképes lesz? :) :)

4 év után, 30 körül már igen is kell beszélni a jövőről, hacsak nem mindketten csak úgy lébecolni akarnak a világban még 10-15 évig.

2014. okt. 28. 17:16
 6/9 anonim ***** válasza:

Mi speciel előbb döntöttük el, hogy jöhet a baba, mint azt, hogy összeházasodunk.

Semmi nem törvényszerű, semmi nincs kőbe vésve.

Ha szeretnél valamit, akkor beszéljetek róla, az a legegyszerűbb.

2014. okt. 28. 17:30
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha ennyi idő alatt nem ért meg rá, nem érzi úgy, hogy te szerepelsz a jövőjében, veled akar megöregedni, akkor esze ágában sincs elvenni, és ezt ő maga is tudja, csak nem mondja meg. Kényelmesebb így, és akkor is ha netán jön valaki más, könnyebb összecuccolni és lépni/téged kérni hogy menj el, ha mondjuk csak az övé a lakás, mint elválni.

4 éve vagytok együtt, simán házasok lehetnétek már, hisz akadálya nincs. Gondolom nem véletlen, hogy nem kér meg = nem akar megházasodni.

Nyilván nem biztos hogy igazam van, ez csak egy vélemény a sok közül. Remélem nincs igazam.

2014. okt. 28. 17:59
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem igy ertettem, 5. Mi anno, amikor megismerkedtunk az elso par het utan beszeltunk errol. Mindketten ugy lattuk, hogy egy ev egyutteles utan vagy eljegyezzuk egymast, vagy nincs ertelme tovabb a kapcsolatunknak. Igy is torten, ujabb egy ev utan pedig eskuvo is megvolt. De mi beszeltunk rola idejeben.
2014. okt. 28. 18:16
 9/9 anonim válasza:
Biztos vagyok benne hogy egyszer te is akarsz valakinek "igent" mondani. Szerintem várd meg még megkéri a kezedet, ha már meg is beszéltétek.
2014. nov. 19. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!