Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt kesobb kene?
2eve vagyunk egyutt a parommal en 18 o 24.
Eldontottuk hogy szeretnenk majd osszehazasodni.
Megakarja kerni a kezemet,de nem tudom hogy hulyeseg lenne most bele vagni vagy nem.
1eve hogy osszekoltoztunk,most tartunk ott hogy eljegyzes 5 even belul hazzassag es utana 1-2evre ra gyerek.
Sajnos nalunk ez a hagyomany.
Sajnos?
Ha te nem akarod, nem kényszeríthet rá senki.
Szép dolog a hagyományok tisztelete, na de azért nem ész nélkül, mindenáron.
Szerintem korai, bőven ráértek még.
En az eljegyzessel is varnek meg nehany evet. Most nottel ki a gyerekkorbol, tenyleg azt hiszed hogy egesz eletedre most kell lekotni magad?
5 ev mulva teljesen mas ember leszel. Es egyaltalan nem biztos hogy a mostani parod lesz akkor is szamodra a megfelelo. Es akkor meg mindig csak 23 eves leszel!
Koszonom a valaszokat,igen en meg varnek,de nem engedik.
Nalunk az a hagyomany hogy kiskorunktol van egy szemely akihez hozzaadnak majd 18evesen.
Ehh, hol elsz te, Afganisztanban?
SENKI sem kenyszerithet semmifele eljegyzesre es hazassagra. Akarmi is a "hagyomany".
bocsi utolsó voltam már látom h együtt laktok. :)
Hát ha ti nem érzitek korainak és 2 éven belül esküvő is lenne akkor nyugodtan belevághattok.
sok boldogságot kívánok!
Ha nem akarsz, ne házasodj mert csak válás lesz belőle. Ne érdekeljenek a hagyományok. Van sejtésem, hogy honnan jöhet ez a dolog, de akkor se tedd meg, ha te úgy érzed ráérsz még.
Az eljegyzéssel nincs különösebb probléma. De szerintem túl fiatal vagy a házassághoz. Várj még pár évet legalább. Ha megvan, és még mindig akarjátok, házasodjatok. És esküvő után legyetek együtt 4-5 évet kettesben, utána is ráér a gyerek. Ha túl korán vállaltok gyereket az se jó ám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!