Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves nő és 25 éves férfi esetén mennyi idő után aktuális az eljegyzés?
23 voltam mikor összejöttünk, völegényem 26...egy hónap után minden nap nála aludtam, két honap után odaköltöztem...már tudtuk, hogy össze fogunk házasodni, de hivatalosan most augusztusban kérte meg a kezem (decemberben jöttünk össze...)...jövö juniusban lesz az esküvőnk.....de mi már két honap után tudtuk, hogy össze fogunk házasodni csak a lánykéréssel várt egy szép pillanatra:)
24L
ja és mindketten dolgozunk már évek óta:)...együtt élünk, sajnos tudjuk mi a rosszban, nem csak jóban....
24L
Akkor ideális, mikor a két fél már annyira ismeri egymást, és a kapcsolatát, hogy ne csináljon ebből "illendőségi" kérdést.
Ne haragudj, nem bántani akarlak ezzel, de ahányan vagyunk, annyifélék vagyunk. Nektek kell tudni. Vannak, akiknek bejött az élet, fél év járás, 0 hónap együttélés után házasodtak, és azóta is élnek, mint Marci Hevesen. Másoknak 7 év járás sem volt elég ahhoz, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy akarnak-e egyáltalán eljegyzést.
Azt nektek kell éreznetek, ne hagyjátok, hogy más akarjon titeket összekötni egy esküvővel vagy eljegyzéssel. Döntsetek a ti akaratotok szerint.
a mi eljegyzésünk egy év és 4 hónap után volt, az esküvő pedig 4 év után.
most 25 éves lány és 26 éves fiú
Mi két év után együtt élés nélkül jegyeztük el egymást 25 ill 27 évesen. A házasság megkötése pedig csak azért nem követi kb azonnal ezt a tettet, mert nincs hol laknunk, és nincs miből megélnünk ebben az esetben, mert csak nekem van állandó állásom, és hogy úgy mondjam, a társadalmi ranglétra legalján állok a fizetésemmel.
Így még további két évet kell várnunk, hogy el tudjunk reppenni külföldre, vagy belföldön valahova, ahol mindketten tudunk dolgozni és gyerekeket nevelni felelősséggel közösen.
Volt persze olyan verzió is, hogy házasodjunk össze, és lakunk addig külön, míg nem tudunk egy fedél alatt élni.
Úgy gondolom, hogy az eljegyzés ideje akkor van itt, amikor a pár úgy érzi, hogy itt van és pont. 6 hónap, 1 év, 2 év 5 év, mindenkinél más és más. Mit számít, hogy más hogy csinálja. Beszéljétek meg, ti mit szeretnétek, és tegyetek úgy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!