Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen eljegyzési gyűrű tetszik nektek? Illetve ha már nrm aktuális milyen van? Képet is mutassatok!
Nekem soha nem tetszett az a hagyományos arany gyûrû gyémánttal. Inkább egy kék köves fehér gyûrûnek örülnék mint ez Pl:
Uh amiket az első két válaszoló linkelt azok gyönyörűek!
Én egy teljesen egyszerű fazonút szeretnék majd, sima gyűrű, egy darab kővel, mindegy milyen fémből, mindegy milyen kővel. Mondjuk a kedves ezt már kipuhatolta, szóval valószínűleg ilyet is fogok kapni.. :D
Karikagyűrűnek viszont (ha már most olyat akarsz venni, mert van aki azzal kéri meg ugye a lányt) egy teljesen sima arany (esetleg rózsaarany) karikát szeretnék, semmi kő, semmi gravír, semmi flanc.
Ilyenem van, innen is látszik, hogy a vőlegényem mennyire hozzám hangolta az eljegyzési gyűrűt, ugyanis az opál a kedvenc drágakövem. Nem jönnek be se a túlcsicsázott, pici kövekkel kirakott gyűrűk, sem a kiálló köves darabok. Számomra ez a letisztult, egyszerű ezüst karikagyűrű az opállal telitalálat volt! Valahogy a többi csiszolt kő nekem már olyan fényes, hogy lassan bántja a szemem, ez meg a maga egyszerűségével elvarázsolt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!