Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondhatok nemet jogosan vagy ezzel nagyon túl lőnék a célon?
Sziasztok!
A barátommal 7 éve alkotunk egy párt. Ő 26 én most leszek 25.
Szóval tényleg véletlenül láttam meg egy üzenetet anyukám telefonjában, amiből kiderült, hogy a párom meg akarja kérni a kezem.
Én nagyon örülök neki, mert úgy 1-2 éve vágytam már rá. Többször volt szó köztünk magáról a lánykérésről és ami Fontos itt, hogy többször is elmondtam, hogy én úgy képzelem el és annak örülnék ha abban a pillanatban csak mi ketten lennénk, ne legyenek tapsoló idegen, és a szép dolog vagy sem, a családaink társaságát sem szeretném akkor ott. Azt szeretném ha egy egyszerű romantikus lánykérés lenne, otthon akár vagy séta a folyó parton, a lényeg, hogy a pillanat a miénk legyen. Én akkor tudnám azt ott átélni, megélni, igazán egymásnak örülni. Persze elmondanám utana a csaladnak, de na, maga a lánykérés nekem így lenne a legjobb. Mindig elmomdtam azt is, hogy nem szeretném sem ha szülinaphoz kötődne, sem karácsony, hanem akkor amikor úgy érzi, hogy alkalmas.
De, és itt jön a lényeg, mint kiderült, a szülinapomon, egy családi ebéd után/előtt történne.
Nekem ez nagyon kényelmetlen lenne, most napok óta az van bennem, hogy hogy mondhatnék igent valakinek, aki ezek szerint ennyit nem tud tiszteletben tartani?
Ha Nemet mondok, mert szívem szerint Igent ott nem tudnék őszintén momdani, az nagyon megalázó lesz?
Nem akarom megbántani, tudom, hogy nagyon megharagudna, de nekem is sértő, hogy sokszor beszeltünk erről, és ezt így figyelmen kívül hagyja.
Mit gondoltok a helyzetről?
Én reagálom ezt túl?
Anyukadnak szoljal, hogy szoljon a parodnak. Marmint olyan formaban, hogy anyad rair, hogy “Pont szoba kerult az eljegyzes tema a Julissal, figyi, szerintem ne a szulinapon kerd meg, max utana otthon kettesben, mert neki nem jon be ez a dolog.” Nyilvan ennel normalisabban megfogalmazva, amibol nem esik le neki, hogy esetleg lathattad az uzenetet.
Igy nem lovod le a poent egyikotok szamara sem. (Mert ugye nem fogod tudni, hogy akkor aznap este ker-e meg vegul is a szulinap utan, vagy eltolja egy kicsit.)
Nem kotorálunk egymas telefonjában, pedig van hozzáférésünk egymás telefonjához akármikor.
Anyum telefonjában láttam, mert kölcsön vettem a telefonját egy képet küldeni magamnak, de mindegy is nem az a lényeg.
Csak ennyit akartam egy tanácsot, h mit kezdjek a helyzettel, éppen azért, hogy ne legyen belőle sértődés.
10 Ez nem jatszma buksi, ezt ugy hivjak, hogy megprobalsz menteni egy szar helyzetet. Az eljegyzes - sokaknak - attol is lesz jo emlek, hogy meglepetes. Itt veletlenul kiderult az idopont (is es a modszer is), mashogy nem lehet megoldani, ha tovabbra is meglepetest akarnak.
Tekintve, hogy eleve tema a srac es az anya kozott a dolog, semmi nincs benne, ha rair, hogy gondolja at meg egyszer.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!