Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Akit minél hamarabb eljegyezne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akit minél hamarabb eljegyeznek, az a nagy szerelem jele?

Figyelt kérdés

Sok ismerősömnél látom ezt, hogy 1 év, fél év, pár hónap járás után, vagy még hamarabb már el is jegyzik őket. Én meg a barátommal 2 éve együtt vagyok, de még mindig semmi, de még az összeköltözés se történt meg, pedig 30 évesek vagyunk. A legtöbb velem egyidős, vagy volt osztálytársaim többsége is már házasságban él, gyerekeik vannak, talán 1-2 kivétel van, akik nem, és ennyi.

Nekem néha úgy tűnik mintha engem a barátom kevésbé szeretne, pont emiatt, mert nem jegyzett el.

Viszont az egyik velem hasonló korú ismerősnek álomba illő kapcsolata van facebookon. Szinte állandóan járnak valahova kirándulni, nyaralni, gyakran étterembe, gyakran kap rózsacsokrot, gondoltam is magamban, na őt tuti eljegyzik elég hamar, mert a pasija odavan érte, még 1 éve se járnak, már gyűrűt is kapott. De sok más hasonló példát is látok az ismerőseimnél, nem csak ezt az egyet.

A barátom azt mondta akarja, de még nem most.

2023. febr. 5. 17:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
71%
Te megint itt vagy? A csávó nem fog eljegyezni és elvenni egy olyan nőt, akivel együtt sem él, csak hétvégén kufircoltok. Ez nem komoly párkapcsolat, akármennyire is fáj. De ezt sokszor elmondtuk már neked. Ha te erre vágysz, akkor szakíts vele és keress olyat, aki gyorsan el is vesz. Mi a férjemmel 7 hónap után összeköltöztünk és 3 év együttélés után házasodtunk össze. 1 év után biztos nem mentem volna hozzá. Azt se tudom, hogy ki fia borja. Nem is értem miért irigykedsz.
2023. febr. 6. 12:35
 12/12 anonim ***** válasza:
63%
Nem az eljegyzesen kellene rinod, hanen azon, mi a franc tart ket evig egy osszekoltozesen 30 eves letetekre. Honnan tudod, tartos parkapcsolat lenne e belole ha meg egy percet nem eltetek egyutt?? A tobbit mar elmondtak masok, honapok ota sirsz itt de elorelepes tovabbra sem tortent. Jo hisztizest.
2023. febr. 6. 12:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!