Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Váratlan eljegyzés bejelentése a családnak? Hogyan
illik?
Figyelt kérdés
20 és 23 évesek vagyunk a párommal, már vőlegényemmel.
Karácsony után elutaztunk, itt történt az eljegyzésünk, amiről semmit nem tudtam, nem is sejtettem és azóta is elég over the moon érzésem van, tegnap óta nonstop a kezemet fotózom különböző helyzetekben, egyszerűen el sem hiszem. Még senkinek nem szóltunk, szeretnénk ezt így kicsit megélni kettesben. Nem mondta senkinek, hogy mire készül, egyedül szervezte meg teljesen.
Nem tudom, mi ilyenkor a szokás... Telefonon elmondani másoknak? Vagy várjunk, amíg hazamegyünk és élőben? Nyilván a szüleim életét pl. ez túl sok mindenben nem befolyásolja, de közben az életem nagyobb dolgait sosem telefonon mondtam el nekik.
Annyi biztos kérdező, hogy baromira éretlen vagy te még az eljegyzéshez is. Annyira felfújod, mintha az derült volna ki, hogy terhes vagy. Ez még csak egy gyűrű, arra sem garancia, hogy eljuttok az esküvőig. Szállj le a Földre és kezeld helyén a dolgot. Nem nagy dolog elmondani a szülőknek se, te csinálsz belőle ügyet. Más megoldja random idegen emberek véleménye nélkül is..
2023. jan. 5. 19:58
23/48 anonim válasza:
#30 Hát, akkor elég gáz, hogy 52 évesen leboomerezel egy 28 évest. Akkor csak nem a mi generációnknak kéne tőletek tanulni. :)
2023. jan. 5. 19:59
24/48 anonim válasza:
Egyáltalán együtt éltek?
2023. jan. 5. 19:59
25/48 anonim válasza:
#30 M1? Gondolom én vagyok a boomer, de neked meg tuti van facebookod, amit 40 alatt már senki nem használ, csak szólok.
2023. jan. 5. 20:00
26/48 anonim válasza:
Lehet, hogy hiszti lesz, de nekem is elsőre az ugrott be, hogy atyaég, de gyerek vagy te. Hát hazaértek a nagy utazásról, berontotok anyuciékhoz és visítozva közlöd, hogy anyuuú, apuuú, eljegyzett a Petiií!!! De addig is szorgalmasan telefonálgass haza szépen, okosan, minden nap, ahogy az okos kislányok szokták.
2023. jan. 5. 20:02
27/48 A kérdező kommentje:
Együtt élünk már egy éve "rendesen", de igazából mióta volt a covid, lezárások, azóta nagyon sok időt töltünk együtt, 24/7 egymással voltunk akkortól kezdve. Utána én is elkezdtem az egyetemet, különköltöztem a szüleimtől és azóta számolom úgy, mint egy felnőtt kapcsolatot.
2023. jan. 5. 20:04
28/48 A kérdező kommentje:
37-es, sajnálom, hogy neked nincs annyira közeli és szoros kapcsolatod a szüleiddel, hogy nem érzed szükségét annak, hogy felhívd őket egyszer egy nap legalább. Sajnállak, ezt őszintén mondom.
2023. jan. 5. 20:06
29/48 anonim válasza:
39, majd ha már felnőtt leszel neked sem lesz rá igényed. Amúgy anyudék még nem segítettek elgondolkodni azon, mennyi az esély egy hosszú házasságra két gyerek között akik kisiskolás koruk óta csak egymással próbálták a párkapcsolatot? Vajon melyiktek akarja majd hamarabb kipróbálni, milyen lehet mással?
2023. jan. 5. 20:10
30/48 A kérdező kommentje:
Édesanyám 43 éves, a mai napig is felhívja minden nap a nagyszüleimet délután, este fele, ha már megnézték a sorozataikat. Apukám nem ennyire buzgó, ő a saját szüleit 2-3 naponta látogatja meg. Én így nőttem fel, azt láttam, hogy a család fontos. Számomra az a normális, ha a szüleimmel tartom a kapcsolatot, megosztom velük az életem boldog pillanatait, gondjait egyaránt. Szóval de, megnyugtatlak, később is ugyanígy lesz igényem erre.
A házasságunk miatt nem kell aggódnod, majd ha bármi probléma lesz, megtesszük mi! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!