Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Váratlan eljegyzés bejelentése a családnak? Hogyan illik?
20 és 23 évesek vagyunk a párommal, már vőlegényemmel.
Karácsony után elutaztunk, itt történt az eljegyzésünk, amiről semmit nem tudtam, nem is sejtettem és azóta is elég over the moon érzésem van, tegnap óta nonstop a kezemet fotózom különböző helyzetekben, egyszerűen el sem hiszem. Még senkinek nem szóltunk, szeretnénk ezt így kicsit megélni kettesben. Nem mondta senkinek, hogy mire készül, egyedül szervezte meg teljesen.
Nem tudom, mi ilyenkor a szokás... Telefonon elmondani másoknak? Vagy várjunk, amíg hazamegyünk és élőben? Nyilván a szüleim életét pl. ez túl sok mindenben nem befolyásolja, de közben az életem nagyobb dolgait sosem telefonon mondtam el nekik.
Kérdező, amíg nem ütközik a GyakoriKérdések oldal szabályzatába, addig - szerintem - mindenki annyit és olyan számára kedves kifejezéseket használ, amilyet csak akar. Hogy aztán ez over the moon vagy vagy head over heels vagy bármi más, az mindenkinek a magánügye, meg a saját ízlése.
Ezért nem való semmire sem a pontozás itt az oldalon, mert egy-egy ilyen rosszul megválasztott szó (mármint, hogy értsd: MÁSOK SZERINT rosszul megválasztott szó) miatt az itteni népség (értsd: önkéntes, minden díjazás, jutalmazás nélkül önkéntesen válaszolgató mindenféle, szedett-vedett népség a nyugdíjastól a diákig, a hentestől az orvosig,stb.) kénye-kedve szerint össze-vissza pontoz, elítél, megbélyegez.
Azért az esküvőt nem tervezzük titokban tartani majd, meg szeretnénk is meghívni mindenkit, aki fontos nekünk. Nem idén, leghamarabb majd jövő nyáron, ha minden jól megy.
12-es, te nem segítőkész vagy, hanem idegesítő.
Ja, 52 évesen fogalmam sincs kik a Ratkó gyerekek és unokák és ez az embertömrg mekkora gondot jelent a társadalomnak.
Boomer. :D Tele veletek, meg az ostoba okoskodásaitokkal a net, miért nem az M1 előtt toljátok? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!