Eljegyzést bejelenteni, ha a családom nem ismeri a páromat?
Messzebb élünk tőlük, édesanyám és a nevelőapám ismerik, szeretik. Velük utaztunk többször már, voltak is nálunk. Viszont a családom többi része nem ismeri, apukámék részéről mikor említettem anno, hogy van valakim, nem volt pozitív a "fogadtatás" az életkora miatt (23 év van közöttünk). Semmit nem tudtak róla, a kapcsolatunkról, ennyi miatt kezdték a beszólásokat. Azóta nem is nagyon avattam be őket az életünkbe, terveinkbe, az az igazság.
Anyukámmal napi szinten beszélek telefonon, így ő az elsők között tudta, hogy menyasszony lettem. Ők nagyon örülnek, bár tény, hogy a páromat eddig is szerették.
24 éves leszek most novemberben.
Nem szeretném itt kitárgyalni a kapcsolatunkat, mert tudom, hogy néhányan hogy állnak ehhez a kérdéshez és kéretlenül is leírják a véleményüket (úgy, hogy 0 háttérinformációval rendelkeznek rólunk).
Nyilván szerelemből házasodunk, az anyagi oldala engem sosem érdekelt a dolognak.
"Rég nem divat az egész rokonságnak bemutatni a párodat, csak a szülőknek."
Akkor a 20-as, 30-as korosztályba tartozó barátnőim is jó ódivatúak lehetnek... Igazából furcsán venné ki magát, hogy küldjük az esküvői meghívót, találkozom velük havonta-kéthavonta, de azt nem tudják, kihez megyek hozzá.
2-es
Köztem és a vőlegényem között "csak" 18 év a korkülönbség. Szerelemből házasodunk.
26 voltam amikor megismerkedtünk, most 33 vagyok.
Akkor ebből ne csináljak ügyet szerintetek?
Jó így, hogy nem ismerik és csak tudják, hogy jövő nyáron lesz esküvő?
De nem értem. Ha találkoztok 2-3 havonta, akkor legközelebb mikor kérdezik h “mizu? “ Elmondod h eljegyeztek.
Vagy messengeren lefotózod a kezedet a gyűrűvel és odaírod h "eljegyeztek 💞" Ennyi.
Nem kell itt nagy bejelentés.
Nem az engedelyüket kéred
"Akkor ebből ne csináljak ügyet szerintetek?"
Ne. Mi is voltunk olyanok esküvőjén, akiknek szinte csak a meghívó átadásakor ismertük meg a jegyesét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!