Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Eljegyzést bejelenteni, ha a...

Eljegyzést bejelenteni, ha a családom nem ismeri a páromat?

Figyelt kérdés

Messzebb élünk tőlük, édesanyám és a nevelőapám ismerik, szeretik. Velük utaztunk többször már, voltak is nálunk. Viszont a családom többi része nem ismeri, apukámék részéről mikor említettem anno, hogy van valakim, nem volt pozitív a "fogadtatás" az életkora miatt (23 év van közöttünk). Semmit nem tudtak róla, a kapcsolatunkról, ennyi miatt kezdték a beszólásokat. Azóta nem is nagyon avattam be őket az életünkbe, terveinkbe, az az igazság.

Anyukámmal napi szinten beszélek telefonon, így ő az elsők között tudta, hogy menyasszony lettem. Ők nagyon örülnek, bár tény, hogy a páromat eddig is szerették.

2022. okt. 3. 13:42
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
A többiekkel ne foglalkozz. Nekik úgy sem fontos.
2022. okt. 3. 13:43
 2/24 Morzsi007 ***** válasza:
36%
Mennyi idős vagy? Megkérdezhetem mi visz rá valakit, hogy ekkora korkülönbséggel házasodjon. ? Fülig szerelem, apa komplexus vagy a nagy vagyon ? Őszintén kérdem.
2022. okt. 3. 13:46
 3/24 anonim ***** válasza:
99%
Mert kinek kéne még tudni? Rég nem divat az egész rokonságnak bemutatni a párodat, csak a szülőknek.
2022. okt. 3. 13:47
 4/24 A kérdező kommentje:

24 éves leszek most novemberben.

Nem szeretném itt kitárgyalni a kapcsolatunkat, mert tudom, hogy néhányan hogy állnak ehhez a kérdéshez és kéretlenül is leírják a véleményüket (úgy, hogy 0 háttérinformációval rendelkeznek rólunk).

Nyilván szerelemből házasodunk, az anyagi oldala engem sosem érdekelt a dolognak.

"Rég nem divat az egész rokonságnak bemutatni a párodat, csak a szülőknek."

Akkor a 20-as, 30-as korosztályba tartozó barátnőim is jó ódivatúak lehetnek... Igazából furcsán venné ki magát, hogy küldjük az esküvői meghívót, találkozom velük havonta-kéthavonta, de azt nem tudják, kihez megyek hozzá.

2022. okt. 3. 13:50
 5/24 anonim ***** válasza:
97%
Nálam régimódibb nem kell, de már én se szaladgáltam körbe a rokonságot 15 éve hogy ki a vőlegényem. A szülők tudták, kedvelték, és ennyi.
2022. okt. 3. 13:52
 6/24 anonim ***** válasza:
79%

2-es

Köztem és a vőlegényem között "csak" 18 év a korkülönbség. Szerelemből házasodunk.

26 voltam amikor megismerkedtünk, most 33 vagyok.

2022. okt. 3. 13:52
 7/24 A kérdező kommentje:

Akkor ebből ne csináljak ügyet szerintetek?

Jó így, hogy nem ismerik és csak tudják, hogy jövő nyáron lesz esküvő?

2022. okt. 3. 13:54
 8/24 anonim ***** válasza:
97%

De nem értem. Ha találkoztok 2-3 havonta, akkor legközelebb mikor kérdezik h “mizu? “ Elmondod h eljegyeztek.

Vagy messengeren lefotózod a kezedet a gyűrűvel és odaírod h "eljegyeztek 💞" Ennyi.

Nem kell itt nagy bejelentés.

Nem az engedelyüket kéred

2022. okt. 3. 13:55
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor ebből ne csináljak ügyet szerintetek?"

Ne. Mi is voltunk olyanok esküvőjén, akiknek szinte csak a meghívó átadásakor ismertük meg a jegyesét.

2022. okt. 3. 13:57
 10/24 anonim ***** válasza:
90%
Kit érdekel? :D A férjemet kb akkor ismerték meg a szüleim, amikor már hozzámentem. A többi rokonom nem is ismeri, csak az, amelyik 200 méterre lakik tőlünk. Komolyan ki a bánatot érdekelnek a rokonok?
2022. okt. 3. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!