Hol kell az ilyet bejelenteni?
Az édesapám 6 éves korom óta nem keres, most 21 éves vagyok. 18 éves korom óta nem fizet gyerektartást, mert akkor elvesztette a munkáját. Még tanulok, édesanyám fizeti minden költségem, hol lehetne bejelenteni és hivatalos okiratot szerezni arról, hogy nem fizet semmit?
21/F
21 éves vagy, még tanulsz, és "ilyet"?!
Édesanyád fizeti minden költséged?
Hol tanulsz? Valami gyógypedagógiai iskolába próbálod elvégezni a 8 általánost?!
16 éves gyerekek mennek el diákmunkára, te meg 21 évesen az édesanyáddal tartatod el magad?!
Miért fizetne az apád, aki ráadásul munkanélküli?
A kötelességét megtette, 18 éves korodig fizetett. Sokan ezt sem teszik meg.
Nyilván annak is megvan az oka, hogy miért nem keresett.
Összefoglalva: te 21 éves férfiként nem csak az anyáddal, de a munkanélküli apáddal is eltartatnád magad, csak neked ne kelljen egy szalmaszálat sem keresztbe tenned.
Tehát te összefoglalva egy bunkó paraszt vagy aki nem tud a kérdésre válaszolni. Gratulálok, a válasz "magas" szintű intelligenciát feltételez rólad.
Ahogy az első válaszoló is leírta, ennek a rokontartás a módja. Egyszerűen nem tudom megérteni az ilyen szülőket. 15 évig nem keresi a saját fiát, 18 éves kor fölött pedig cserbenhagyja. A szülőknek, ha már világra hozták a gyereket szerintem az a minimum, hogy addig támogassa, amíg elvégzi az iskolát, függetlenül attól, hogy ez egy szakmunkásképző 16-18 évesen, vagy egy orvosi egyetem.
"ehát te összefoglalva egy bunkó paraszt vagy aki nem tud a kérdésre válaszolni."
Ha te mondod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!