Miért mondhat ilyet egy édesanya?
Figyelt kérdés
Anyukámnak egyetlen lánya vagyok. Ha előjön ismerősi körben a gyerektéma akkor anyukámnak az a meglátása, hogy neki nem kéne gyerek ha még egyszer fiatal lenne!!.Más szülő is gondolkozott már így? Én is édesanya vagyok már de nekem ilyen gondolatok nem jutottak eszembe2015. dec. 22. 17:14
1/4 anonim válasza:
Gondolom, úgy érzi, valamiröl lemaradt, vagy pedig szerinte a mai társadalomban egy gyereknek csak rossz sorsa lehet, stb. De miért nem kérdezed meg töle, hogy miért gondolja így?
2/4 anonim válasza:
Megbanta :-(. Sok oka lehet, de egyik sem te magad vagy, az biztos...
3/4 anonim válasza:
Szerintem nagyon sokan gondolják így, legfeljebb nem vallják be. Mondjuk anyukádnak se kellene ezt előtted hangoztatni...
4/4 anonim válasza:
Megkeseredett emberek mondanak ilyeneket. Te jobban ismered, mint mi, tudnod kell, hogy miért tesz ilyen kijelentéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!