Eljegyzést bejelenteni, ha a családom nem ismeri a páromat?
Messzebb élünk tőlük, édesanyám és a nevelőapám ismerik, szeretik. Velük utaztunk többször már, voltak is nálunk. Viszont a családom többi része nem ismeri, apukámék részéről mikor említettem anno, hogy van valakim, nem volt pozitív a "fogadtatás" az életkora miatt (23 év van közöttünk). Semmit nem tudtak róla, a kapcsolatunkról, ennyi miatt kezdték a beszólásokat. Azóta nem is nagyon avattam be őket az életünkbe, terveinkbe, az az igazság.
Anyukámmal napi szinten beszélek telefonon, így ő az elsők között tudta, hogy menyasszony lettem. Ők nagyon örülnek, bár tény, hogy a páromat eddig is szerették.
Ha hozz 24 évesen egy közel 50 éves akart volna nyúlni, hisztirohamot kaptam volna egy kis hányással fűszerevze.
A helyzet a következő: a pasinak kapuzárási pánikja van, a leánynak pedig valamilyen okból kialakult apakomplexusa. Nincs itt semmi látnivaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!