Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Eljegyzést bejelenteni, ha a...

Eljegyzést bejelenteni, ha a családom nem ismeri a páromat?

Figyelt kérdés

Messzebb élünk tőlük, édesanyám és a nevelőapám ismerik, szeretik. Velük utaztunk többször már, voltak is nálunk. Viszont a családom többi része nem ismeri, apukámék részéről mikor említettem anno, hogy van valakim, nem volt pozitív a "fogadtatás" az életkora miatt (23 év van közöttünk). Semmit nem tudtak róla, a kapcsolatunkról, ennyi miatt kezdték a beszólásokat. Azóta nem is nagyon avattam be őket az életünkbe, terveinkbe, az az igazság.

Anyukámmal napi szinten beszélek telefonon, így ő az elsők között tudta, hogy menyasszony lettem. Ők nagyon örülnek, bár tény, hogy a páromat eddig is szerették.

2022. okt. 3. 13:42
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
93%
ez kettőtökről szól, a léyneg h nektek jó legyen.
2022. okt. 3. 17:16
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Ne csináljatok, de készüljetek fel a negatív fogadtatásra - ha már eleve ez volt.
2022. okt. 4. 09:20
 23/24 anonim ***** válasza:
75%

Ha hozz 24 évesen egy közel 50 éves akart volna nyúlni, hisztirohamot kaptam volna egy kis hányással fűszerevze.

A helyzet a következő: a pasinak kapuzárási pánikja van, a leánynak pedig valamilyen okból kialakult apakomplexusa. Nincs itt semmi látnivaló.

2022. okt. 4. 11:14
 24/24 anonim ***** válasza:
86%
*Ha hozzám
2022. okt. 4. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!