Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfog valaha jegyezni?
Sziasztok!
A párommal 8 éve vagyunk együtt,nagyon sok mindennen mentünk együtt keresztül.Ragaszkodom hozzá,szeretem is.De azt az egyetlen kérdést nem akarja feltenni.Hogy legyetek a felesége. Mostanság már bennem is egyre erősebb ez az érzés hogy bizony férjhez mennék.De még utalást sem tesz és a gyerekre sem.Engem ez borzalmasan bánt. A gyerekvállalásról eddig hallani sem akartam,de ahogyan közeledik a 30 bizony egyre nagyobb erre is sóvárgás...
Szerintem mostanában már távolodtunk is egymástól,nem olyan a szex. Őszinte leszek,én is meglátok már más férfiakat az utcán. Szerintettek?
28/N
Azert mert sajnos nekem is volt olyan nöm mint a kerdezö,hogy elvarta volna,hogy vegyem el felesegül (de a barom nem 8, hanem 1 ev utan persze...), ugy,hogy neki se lakasa, se kocsija, se semmije nem volt. (nekem vele ellentetben igen)
Egyertelmü volt, hogy mire megy ki a jatek... Hat repült is es azota van egy sokkal jobb nöm, aki ezt rohadtul nem varja el,nem erölteti ram,nem teszi szova...
De tök mind1 mit irok neked,mert az ilyen hazassagfanatikusok mint te,akik nem tudnak boldogan elni a parjukkal anelkül, hogy nem veszi el öket, azokra kar is pazarolni a betüket 😅 csak sajnalni tudlak.Remelem valakinel azert majd sikerül ki eröszakolnod,hogy elvegyen 😂
52! Köszi a magyarázatot! Viszont így nem csak az vált egyértelművé, hogy nálad tényleg bajok vannak fejben, hanem még az is, hogy borzasztó tudatlan vagy. Elárulok egy titkot (amúgy nem az, de látom előtted titok), hogy a házasság előtt szerzett vagyon az különvagyonnak minősül, tehát házasság esetén (válás után) sem lesz SOHA közös, még akkor sem, ha a pár nem ír házassági szerződést - tudniillik az sak a házasság után szerzett vagyon elosztására vonatkozik, ugyanis a házasság előtt szerzett vagyon elosztása (pontosabban NEM elosztása) az nem kérdés.
Az a probléma, hogy buta vagy és még hangot is adsz neki. Sőt, biztos vagyok abban, hogy még a tényekbe is képes leszel belekötni. A tévképzetedről (ami a valójában soha el nem kobozható vagyonod elkobzására iranyul), inkább már nem is beszélek...
A google a barátod: keress egy jó pszichológust!
A csajnak nagy mázlija volt, hogy nem vetted el...
#54 és minek nevezed azon férfiakat, akik a jelenlegi nőjüket azzal jegelik, hogy "Majd!", vagy azzal, hogy ők alapból sosem házasodnának? Mert jellemzően 8-10 év után dobják ki a csajukat, a következőt meg eljegyzik fél/1 év alatt.
Te hány éves vagy? Gondolom keveset éltél, vagy baromi szűkös az ismerősi köröd. Vagy a látóköröd... Ha naiv vagy, az a te bajod. Akiket te söpredéknek hívsz, ők valójában csak reálisa(bba)n látják a világot, mint azok a nők, akik még 8-10 év után is hisznek a tündérhercegnős mesékben (mint pl. Te).
#54 Nem a férfiakról írtam, hanem azokról a nőkről, akik folyamatosan, kérés nélkül (!) véleményt mondtak a kapcsolatomról mielőtt menyasszony lettem, és most hogy menyasszony vagyok és az esküvőmre készülök, ismét kérés nélkül beszólnak, hogy "csak azért kért meg, mert nem jutott jobb neki" meg társai. Anélkül, hogy ismernének engem, ismernék a vőlegényemet és tudnának bármit is a kapcsolatunkról. :) Az ilyet én nem is csak a gyakori, konkrétan az emberiség söpredékének tartom. Ők azok, akiknek csak az ad némi boldogságot az életben, hogy azt hiszik, sikerült jól megalázni a fröcsögésükkel a másikat. Mint mondjuk neked, a "szűk látókörömre" tett megjegyzéseddel. Nos, én senki örömének nem vagyok elrontója, remélem ez a hit melegíteni fogja a szíveteket így karácsony alkalmából.
A kérdésre - amire nem gondolom, hogy valóban vársz választ tőlem, hiszen csak egy szűk látókörű tündérhercegnős mese fan vagyok - az a válaszom, hogy az ilyen férfiakat sem tartom különbnek, mint a gonosz, rosszindulatú nőket: söpredék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!