Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfog valaha jegyezni?
Sziasztok!
A párommal 8 éve vagyunk együtt,nagyon sok mindennen mentünk együtt keresztül.Ragaszkodom hozzá,szeretem is.De azt az egyetlen kérdést nem akarja feltenni.Hogy legyetek a felesége. Mostanság már bennem is egyre erősebb ez az érzés hogy bizony férjhez mennék.De még utalást sem tesz és a gyerekre sem.Engem ez borzalmasan bánt. A gyerekvállalásról eddig hallani sem akartam,de ahogyan közeledik a 30 bizony egyre nagyobb erre is sóvárgás...
Szerintem mostanában már távolodtunk is egymástól,nem olyan a szex. Őszinte leszek,én is meglátok már más férfiakat az utcán. Szerintettek?
28/N
21 vagyok. Ezt most látom:
"A válasz a gyerekre,majd szeretnék és tovább ne is feszegessem a témát."
Ezt mondta? Tipikus. Ha szerinte feszegetésnek minősül a világ legtermészetesebb dolgairól beszélni veled, az mindent jelent, csak jót nem! Ilyen nincs! Ilyet nem mond egy férfi, ha szerinte a megfelelő nő mellett van. Nem akarlak elkeseríteni... de kapj észbe!
Nem a házasság vagy a gyerek fogja megoldani a jelenlegi problémáitokat. De beszélgetni kell a jövőről.
Én még csak 21 vagyok, de megbeszéltük a párommal, hogy ki mikor mit akar, úgy is, hogy ez egy ideig nem aktuális.
Ha meg nem hajlandó kommunikálni, akkor eleve nem alkalmas egy kapcsolatra, nemhogy házasságra.
Én a helyedben már vagy 7 éve otthagytam volna.
Ha feleségül akarna venni, már rég megtehette volna, vagy legalább megkért volna. Rég kiléphettetek volna már ebből a pasim csajom kapcsolatból.
Szerintem Ennél többre ne számíts tőle. Gyakorlatilag Esélytelen. 8 év az rengeteg idő. Már elköteleződhetett volna hivatalosan, ha akarna. De nem akarja veled úgy összekötni az életét.
Vagy lépsz, vagy beletörődsz hogy a csaja maradsz és egy örök tüske lesz benned, hogy nem élheted meg a boldog házasság érzését mint feleség, ti mint egy család a törvény előtt is, hivatalosan.
Nagy eséllyel addig lesz veled amíg meg nem unod a barátnősdit, avagy le nem lép mással akit majd 1-2 év múlva simán elvesz. Te meg ott maradsz egyedül 30 felett, oda a legszebb éveid amiket már nem kapsz vissza, és ilyen korban már sokkal nehezebb párt találni is, olyat aki értékel, felvállal.
Tipikus eset, nagyon sok nő járt így az ismerőseim közt. Addig pazarolták az idejüket egy abszolut jövőtlen kapcsolatban bár reménykedve, hosszú évekig, amíg végül ott nem hagyták őket màsért akivel aztán gond nélkül összeházasodtak sokkal rövidebb idő után.
Ha 2évvel idősebb lennél akár a barátnőm is lehetnél akinek ugyanez a baja..ugyanúgy 8éves kapcsolat..
Velem konkrétan közölte h leszarom már h a feleséged leszek e, de a gyerekből nem engedek, van pénzem..mondta ő.
Ez nagyon hatott a dologra, meginkabb a szakadék felé haladunk..minden ugyanaz mint nálatok..
29. Nem értem hogy a férfiak miért kényelmesednek el ennyire egy kapcsolatban.
Azért még kielégíted a párodat? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!