Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Elfog valaha jegyezni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfog valaha jegyezni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A párommal 8 éve vagyunk együtt,nagyon sok mindennen mentünk együtt keresztül.Ragaszkodom hozzá,szeretem is.De azt az egyetlen kérdést nem akarja feltenni.Hogy legyetek a felesége. Mostanság már bennem is egyre erősebb ez az érzés hogy bizony férjhez mennék.De még utalást sem tesz és a gyerekre sem.Engem ez borzalmasan bánt. A gyerekvállalásról eddig hallani sem akartam,de ahogyan közeledik a 30 bizony egyre nagyobb erre is sóvárgás...

Szerintem mostanában már távolodtunk is egymástól,nem olyan a szex. Őszinte leszek,én is meglátok már más férfiakat az utcán. Szerintettek?

28/N

2022. dec. 14. 21:08
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
100%
29. És miért kell pazarolni a másik idejét, ha nyilvánvalóan nem akar komolyabb elköteleződést az ember? Miért kell ilyen gerinctelennek lenni?
2022. dec. 17. 21:02
 32/57 anonim ***** válasza:
100%
31. Mert neki jó így. Szarik bele hogy a másik mit él át.. :/
2022. dec. 17. 21:03
 33/57 anonim ***** válasza:
82%

#31/32! Neki sem jó így, pont ez a beteg benne:

#29! Sokan azt gondolják ilyenkor, hogy milyen szemét a pasi, hogy nem 100%-ig őszinte a csajjal, húzza az idejét, nem is szereti már úgy, ahogy kéne stb., nem gondolunk bele mélyebben. Én is így (ennyit) gondoltam eddig... De most, olvasva a soraidat, rájöttem, hogy a hozzád hasonló férfiak agyában valamiféle, szakember által kezelendő probléma van. Nem, nem az, hogy nem akarod elvenni, vagy nem tervezel vele komolyabban! Az természetes: nem érzed ezt vele, ezzel semmi baj nincs. A baj az ott van, hogy te 100%-ig tudod, hogy sohasem fogod elvenni feleségül (a nő a végletekig reménykedik), nem szereted, nem becsülöd, nem vagy vele boldog... MÉGIS PAZARLOD RÁ AZ ÉVEIDET?!?! Nem csak a nőnek mennek feleslegesen az évei! Neked is basszus! Te, aki biztos vagy benne, hogy ebből sohasem lesz semmi (hiszen te vagy aki meg kell kérje, de tudod, hogy őt sosem fogod), boldogtalan vagy mellette, mégis vele vagy. Jézus Isten!!! Ne haragudj, de ez nagyon beteg. Ez kb. olyan, hogy utálom a spenótot, mégis azt eszem ebédre és vacsorára 8 éve. Hányok tőle, simán ehetnék mást, akár már aznap estétől - de nem teszem?! Wtf?!?!?!

2022. dec. 18. 08:11
 34/57 anonim ***** válasza:
41%

Kedves Kérdező! 8,5 év után kérte meg a (most már) vőlegényem a kezem. Idősebbek is vagyunk nálatok (én 31, ő 33 éves). Mindenki - szó szerint értsd, közeli és távoli ismerősök, kvázi idegenek, internetes arc- és név nélküli emberek, családtagok - azt mondták, hagyjam ott, mert ha nem kért meg 2, 3, 5 stb. év után - kinek mi a sok vagy kevés-, akkor már sose fog megkérni. Kb. minden nő ismerősöm véleményt nyilvánított, volt aki sajnált hogy "örök barátnő leszek", sokan beszóltak vagy lenéztek, kárörvendtek a helyzetemen. De én tudtam, hogy párom mennyire későn érő típus. Kierőszakolhattam volna a gyűrűt korábban is, ahogy sok nő tette a környezetemben (hiszti, zsarolás, vagy terhesség útján), de azt akartam, hogy magától tegye meg. Én ezt az egy dolgot leszámítva boldog voltam/vagyok mellette, szerelmesek vagyunk egymásba, megvan mindenünk, jól élünk stb. Az eljegyzésünkre nagyon készült: álomhelyszín, álomgyűrű, minden olyan romantikus, mint egy csöpögős romkomban (persze átélni nagyon megható és felemelő volt), szóval megadta a módját, annak ellenére, hogy mindenki azt mondta, nem is szeret, nem is érdeklem igazán és hagyjam ott.

Ebből azt akarom kihozni, hogy te ismered a párodat, te tudod igazából, hogy van-e okod reménykedni vagy sem. Ne mások véleményére, okoskodására, beszólására hallgass, mert senki nem lát bele a kapcsolatodba igazán. Legyél őszinte magadhoz és higgadtan gondolj végig mindent: ha úgy gondolod, hogy SOHA nem leszel feleség és anya, ha együtt maradtok, akkor ne várj tovább a szakítással, mert később keservesen fogsz sírni, hogy ennyi időt kidobtál miatta meg a saját hülyeséged miatt a kukába. Tedd fel magadnak a kérdést, boldog vagy-e mellette. Igazán szerelmes vagy-e belé, igazán szerelmes-e beléd, vagy csak éltek egymás mellett? Kölcsönösen megtesztek egymásért mindent, tudtok egymásra támaszkodni a bajban?

2022. dec. 19. 22:05
 35/57 anonim ***** válasza:
91%
#34! Szokták mondani, hogy a kivétel erősíti a szabályt, ez pedig a te esetedben igaz. Te kivétel vagy. Általában valóban az van, ha x ideig nem kéri meg, valószínűleg nem fogja. Ha egy férfi nem kéri meg egy nő kezét, annak az az oka, hogy nem akarja. Ennyire egyszerű. Az okok különbözőek lehetnek, de a magyarázat röviden annyi, hogy nem akarja és pont. A te pasid sem akarta 8 évig - aztán valaminek a hatására mégis... Ha én valamit nem akarok évekig, kicsi a valószínűsége annak, hogy egyszer mégiscsak akarni fogom, ez pedig méginkább igaz egy lánykérésre. Ami veled történt, az borzasztó ritka és ha minden nő eddig várna, akkor a mára (mással) megházasodott nők 70%-a még 35 éves korában sem lenne ferjnél. Szóval tök jó, hogy veled ez történt, de valójában tényleg "nem hasznos" a sztorid. Ez véleményem szerint kb. olyan, mintha valaki egy nagyforgalmú, gyalogosátkelőhely nélküli úton egyszer átszaladt volna, majd azt allítaná, hogy nem veszélyes ott átkelni - pedig mindenki azt mondja, hogy 100-ból 80 átkelő már meghalt ott, de az tuti kamu, hiszen ő még él...?
2022. dec. 20. 11:20
 36/57 anonim ***** válasza:
14%
#35 Pont a hozzád hasonló, mások életébe és kapcsolatába beleugató idiótákról írtam, akik semennyire nem látnak bele egy pár életébe, de okoskodnak kérés nélkül.
2022. dec. 20. 11:53
 37/57 anonim ***** válasza:
84%
36! Ezzel a veleményeddel, miszerint a más tapasztalattal rendelkező emberek "ugató idióták", tulajdonképpen csak megerősíted azt, hogy tényleg nem kell foglalkozni a vélemènyeddel. :)))) Hát....... Nem vagy okos és szépen fogalmaztam.
2022. dec. 20. 12:06
 38/57 anonim ***** válasza:
91%

34.

8,5 évig a palid jobbra várt melletted, de rájött hogy akire várt azt nem kapja meg, így beérte veled. Vannak ilyen emberek, akiknek ha nincs ló, jó a szamár is. Ennyi történt.

6-8-10 stb év után már csak az kéri meg a párját aki megunta hogy mellőle várja a nagy igazi szerelmet, de az nem jött.

2022. dec. 20. 15:51
 39/57 anonim ***** válasza:
82%

#38! Nem akartam ezt írni, de szerintem is így van... Ugyan ezt gondolom én is, csak nem mertem leírni, mondjuk mindegy, mert enélkül is ugató idióta voltam. Viszont így, hogy ilyen patkány módon reagált, már tényleg lehetünk vele tök őszinték 😀

Ami még fontos információ lehet számára: nem kizárt, hogy a 10. évben jön neki az igaz szerelem 😀 vagy 11... Vagy a jövő héten. Ismerősömék 9 év után házasodtak, 11.-ben elváltak, mert a pasi menthetetlenül szerelmes lett az új munkatársába, konkrétan a házasság utáni évben. Onnan még egy évig húzta, mert biztosra akart menni az új csajjal.

2022. dec. 20. 21:00
 40/57 anonim ***** válasza:
0%

En csak azt nem ertem mi a fenenek akarnak a nök eljegyzest meg hazassagot?

Anelkül mar nem is jo a paroddal? Anelkül nem tudsz elni? Nem vagy boldog? MIERT?

Mert a tarsadalom ezt varja el... Gratulalok.

2022. dec. 20. 21:24
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!