Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Elfog valaha jegyezni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfog valaha jegyezni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A párommal 8 éve vagyunk együtt,nagyon sok mindennen mentünk együtt keresztül.Ragaszkodom hozzá,szeretem is.De azt az egyetlen kérdést nem akarja feltenni.Hogy legyetek a felesége. Mostanság már bennem is egyre erősebb ez az érzés hogy bizony férjhez mennék.De még utalást sem tesz és a gyerekre sem.Engem ez borzalmasan bánt. A gyerekvállalásról eddig hallani sem akartam,de ahogyan közeledik a 30 bizony egyre nagyobb erre is sóvárgás...

Szerintem mostanában már távolodtunk is egymástól,nem olyan a szex. Őszinte leszek,én is meglátok már más férfiakat az utcán. Szerintettek?

28/N

2022. dec. 14. 21:08
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
14%

Férfi dolga megkérdezni? xDDDD

Már értem is, hogy miért te vagy a cseléd...

2022. dec. 14. 22:28
 12/57 anonim ***** válasza:
71%

12# ohha, majd akkor nő várjon élete végéig míg meg nem kérdezi?

gratulálok, igazi főnyeremény vagy :)

2022. dec. 14. 23:13
 13/57 anonim ***** válasza:
23%

13. Nekem nem szar, mert nem itt degradálok le másokat, mint te.

Csupán egy lehetséges opciót írtam le, miért sírsz itt az interneten.

Nyilván bottal sem nyúl hozzád egy nő sem.

Minket annyi választ el az esküvőtől hogy jobban megismerjük egymást, plusz ne tanuljunk mind a ketten. 🤷🏻‍♀️

Mondjuk mi csak több mint egy éve vagyunk együtt. 2-3 év mire megismersz valakit, úgy igazán.

2022. dec. 14. 23:21
 14/57 anonim ***** válasza:
94%

14.

A másik az, hogy annyira nem vagy tökös, hogy a nők felé te kezdeményezz? A saját frusztrációdat miért a kérdezőnk kell levezetni?

Van így is elég problémája...

2022. dec. 14. 23:23
 15/57 A kérdező kommentje:

Tudjátok kedves válaszadók nem,nem várom hogy sült galambot,hiszen nem olyan az életem.Nem vagyok egy kelj fel Jancsi.

Ha érdekel Titeket a néhányszor a barátnőim is viccelődtek már ezzel előtte hogy az összes szép lány már elkelt.Kivéve...Ne igazán érdekelte.

A válasz a gyerekre,majd szeretnék és tovább ne is feszegessem a témát.

2022. dec. 14. 23:27
 16/57 anonim ***** válasza:
92%

17. Sajnos teljesen értem, kérdező.

Lehet, hogy nem azzal vagy akivel kellene. Ha most ilyen, keress tovább. Hidd el, hogy fogsz olyat találni aki csak érted fog élni. :)

Nehéz, de nem lehetetlen. :)

Vagy ha az nem is jön most, utazgass kicsit.

2022. dec. 14. 23:28
 17/57 anonim ***** válasza:
86%
Nem egy a jövő képetek. Ma már egyenjogúság van. Nem csak a férfi dolga az ilyen téma. Két az az kettő ember döntése. Ő nem akar házasságot s gyereket. Te igen. Vagy elfogadod, vagy keresel mást.
2022. dec. 15. 06:45
 18/57 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem nem fog már megkérni. S főleg, ha gyereket sem akar, márpedig nem akar, a "majd" és a "ne feszegessük" az a nem akar kategória, akkor szerintem ideje lenne elhagynod.

Sajnálom hogy ennyi idô kellett hogy ez kiderüljön, de 2 év múlva már azt fogod bánni hogy nem leptel már ma!

2022. dec. 15. 09:03
 19/57 anonim ***** válasza:
100%

Megértelek. Hidd el, amúgy leülni beszélgetni az nem könyörgés. Könyörögni, hogy vegyen el, baromi megalázó. De csak felvetni, hogy te szeretnél házasságban gondolkodni, mert neked ez fontos és ő meg legyen egyszer az életben őszinte és mondja el, hogy mit szeretne (a majd nem válasz), az nem könyörgés, hanem normális, felnőtt emberi reakció.

Engem sem vesz el a párom, pedig több mint 6 éve vagyunk együtt, én 33, ő 41. Annyival talán nekem könnyebb, hogy a gyerekkérdés részét nem igazán érzem át, mert nem szeretnék. Házasodni igen, így azt minden év elején felvetem, de nem sürget az idő. Ha te nagyon ragaszkodsz a gyerekhez, akkor ugye ott van azért egy időbeli határ is, bár 28 évesen azért még nem vagy öreg egyáltalán.

2022. dec. 15. 09:10
 20/57 anonim ***** válasza:
98%

Ha én hozom ezt fel szerintem olyan mintha kikönyörgném

Nincs igazad. Ez két ember közös döntése. Te úgy érzed, szívességet tenne neked, ha elvenne és gyereket csinálna?

Nézd, le kell ülni, hogy akkor 8 éve együtt, ennyi és ennyi idősek vagyunk. Nekem fontos a házasság és szeretnék a közeli jövőben majd gyereket is. Te mit gondolsz ezekről? Terveztél nősülni, ha igen, mikor?

Ha felháborodik, kiröhög, terel, stb akkor jobb ha továbbállsz, mert esze ágában nincs.

Ez nem kikönyörgés. A saját életedről van szó. Ne ő döntsön, főleg ne ő ne döntsön, te meg vársz csendben mint a szűz hercegkisasszony, hogy a királyfi majd felmászik-e érted a toronyba valaha vagy továbblovagol.

Ültesd le, mondd el az érzéseidet.

2022. dec. 15. 09:11
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!