Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogy lehet az, hogy mást alig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az, hogy mást alig pár hónap eljegyeznek, míg engem 1 és fél év után sem?

Figyelt kérdés
Még nem élünk együtt, de a barátom azt mondta, ha majd együtt élünk, akkor majd eljegyez, de még nincs pénz összeköltözni. Találkozunk hétvégente, és ennyi a kapcsolatunk. Azért 29 évesen már én sem szeretnék egyedül maradni, azért már mégsem olyan, mint aki 20 éves, és mondjuk vár 4 évet az eljegyzéssel, házassággal.
2022. nov. 26. 13:38
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik barátunknak a korábbi csaja fennen hangoztatta lesújtó véleményét a házasságról és azon szerencsétlenekről, akik megházasodtak. Miután a barátunk nem kérte meg a kezét, felcsináltatta magát egy pasival, aki az apja lehetne, és az elvette. Ennyit ezekről a fennkölt elvekről.
2022. dec. 3. 16:52
 42/45 anonim ***** válasza:
83%
40. Nyilván ezzel nyugtatja magát, szar lenne beismerni, hogy nem tartja mèltónak a palija arra, hogy a felesége, a hàzastársa legyen.
2022. dec. 3. 17:27
 43/45 anonim ***** válasza:
100%
#26 Ez a "nem kell egy papír a boldogsághoz" ugyanolyan hülye duma, mint a "nem csak Valentin napon kell szeretni egymást". Akik ünneplik a Valentin napot, mindennap szeretik egymást, csak aznap csinálnak valami különlegeset, jó esetben az év többi napján is van egy-egy különleges program, de a lényeg, hogy attól még, hogy aznap (is) elmennek étterembe meg megajándékozzák egymást, még ugyanúgy szeretik egymást a többi napon is. A házasság is olyan, hogy igen persze, mielőtt két embernek esküvője van is szerették egymást, ha nem akarnak házasodni, akkor is szerethetik egymást, de ha meglépik ezt, egyikük sem gondolja, hogy jaj majd a papírtól lesz lángoló a szerelem... Egyszerűen csak úgy érzik, egymással akarják leélni az életüket és ezt hivatalossá teszik. Nem kell ezzel a f.aszsággal jönni, hiszen te is akartál volna házasodni, csak a palid még mindig mellőled várja az igazit és ezzel nyugtatod magad (különben már 25 éve két tanú társaságban elvett volna...)
2022. dec. 4. 07:52
 44/45 anonim ***** válasza:
100%
#43👍👍👍
2022. dec. 4. 08:37
 45/45 anonim ***** válasza:
100%
#43 Nagyon jó példa a Valentin nap, én pl. utáltam az egészet, meg viccelődtem azokon, akik tartják, meg azzal érveltem, hogy a külvilágnak szól az egész... Aztán összejöttem a vőlegényemmel, és azóta imádom a Valentin napot megünnepelni vele. Szerelmesek vagyunk és boldogok, korábban pedig nem volt kivel örülni, ezért tudat alatt féltékeny voltam másokra, akik előbb megtalálták a szerelmet. Nah, a "csak egy papíros", másokat korlátoltnak nevező némber ugyanez: irigy mindenkire, akiknek normálisan megkérték a kezét, és elvette őket a párjuk. :)
2022. dec. 4. 19:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!