Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek hogy kérték meg a kezét? Hány év (vagy hónap) együtt járás után? Hány évesek voltatok akkor? Sejtetted?
1 év és nem egészen 1 hónap után, október 23-án. Elmentünk Szentendrére kicsit kikapcsolódni, és odafelé a város határában megláttam egy "tömegközlekedési múzeum" feliratú táblát. Párom nagy régiautó és egyéb járműfan, úgyhogy megemlítettem neki, hátha kíváncsi rá. Persze kapott az alkalmon:D Mit ne mondjak, nem volt nagy tömeg...:) Az egyik teremben pont kettesben maradtunk, felszálltunk egy szép kék Ikarus buszra, mire a párom megkérdezte, hogy "na meddig jössz?". Én meg kapásból rávágtam, hogy veled bármeddig. Erre előkapta a gyűrűt:D Igazából a kérdést nem is tudta feltenni, mert elkezdtem örvendeni és síkítozni, hogy "Ez most az? Ez most az? Most megkérded a kezem?":D
Van egy olyan tippem, hogy nem volt konkrét terve az eljegyzésre, csak hozta a gyűrűt és remélte, hogy akad valami romantikus pillanat, mikor elsütheti:) Szerintem a legtöbb lány nem így képzeli el, de nekem végtelenül aranyos és romantikus volt, ráadásul nagyon passzolt hozzá.
1 év után... nálunk mondhatni én kértem meg” 😂 nő létemre...
Együtt intéztük a gyűrűt.. aztán a hivatalos dolgokat. 🤷🏻♀️
Kilenc év az ő javára..
17 voltam akkor, most 25.
28 éves voltam, ő 35. 9 hónapja jártunk, amikor megkérte a kezem.
Adott egy lakáskulcsot, és megkérdezte... Egy évvel késöbb én szakítottam.
A férjemmel két évvel később találkoztam, 2 hónap múlva együtt éltünk,egy éve jártunk, amikor tehes lettem. Másfél éves volt a gyerek, amikor azt kérdezte, jó e az aug 6- ai nap, mert akkor van hely az anyakönyv vezetőnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!