Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire normális, ha egy srác közel 2 hónap együttjárás után el akarja jegyezni a barátnőjét?
Majd rá 1 hónapra meg is teszi. Maga az eljegyzés pedig pont karácsonykor lesz. Azaz közel 3 hónap járás után. Érthető, ha a lány családtagjai közül nem örül ennek mindenki egyáltalán?
28F, 22L
Az eljegyzés nem kötelez semmire. Tehát csak egy összetartozást jelző szokás.
Semmi jelentősége.
Ha így érzik jól magukat, a francot sem érdekli.
Szeritnem ez olyan sosem lehet tudni dolog.
Mikor mi megismerkedtünk, másnap összeköltöztünk. Azóta is életem legjobb döntése volt, már a felesége vagyok és babánk lesz.
Van, akinek évekig nem jó a kapcsolata. Nem lehet ebből megállapítani.
Ettől függetlenül megértem a szülők aggodalmát.
Én már a legelején éreztem, hogy ez lesz, hogy ez a srác ilyen. Jövő karácsonyig lesz eljegyzés-ezt mondtam a családtagoknak. De azt álmomban nem gondoltam volna, hogy idén karácsonyig!
Mi lehet ennek az oka? Ilyen gyorsan meg akarja fogni a lányt? Szerintem sok barátnője nem lehetett, vagy még nem is volt...
Én már láttam ilyet, ismerősi körben.
Ott kb az volt a szitu, hogy a gyerek csúnya, valahogy sikerült egy jó csajt összeszednie, aki nyilvánvalóan főnyeremény volt neki.
Meg kellett fogni, mert ilyen mákja többet úgysem lett volna.
2 hónap múlva eljegyzés, rá 1 évre házasság + baba.
Csaj meg pont az a típus, aki korán akarta ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!