Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek mennyire normális,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire normális, ha egy srác közel 2 hónap együttjárás után el akarja jegyezni a barátnőjét?

Figyelt kérdés

Majd rá 1 hónapra meg is teszi. Maga az eljegyzés pedig pont karácsonykor lesz. Azaz közel 3 hónap járás után. Érthető, ha a lány családtagjai közül nem örül ennek mindenki egyáltalán?

28F, 22L

2019. dec. 23. 17:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
62%

Őszinte válasz: valószínűleg az élvezet motiválja, amit a szeretkezés(ek) során megélt.

(felelőtlen, átgondolatlan döntés)

2019. dec. 23. 22:14
 12/20 anonim ***** válasza:
85%
Bántalmazó kapcsolatoknál gyakori az ilyen korai eljegyzés. A birtoklási vágyhoz van köze.
2019. dec. 24. 07:24
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Ők tudják... Általában felelőtlen, de ismerek olyat, ahol szintén pár hónap járás után volt eljegyzés. De ők mondjuk előtte évek óta már ismerték egymást barátként, 30 fölött voltak már mindketten, stabil munkával, lakással, úgy gondolták, minek várni? Egy év után esküvő is volt, évek óta együtt vannak két gyerekkel.
2019. dec. 24. 09:10
 14/20 A kérdező kommentje:
Utolsó: Azért az teljesen más, nem egy kislányról van szó, hanem tényleg két érett, felnőtt emberről! Ráadásul évek óta ismerték egymást.
2019. dec. 24. 12:02
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, igen azért írtam, hogy az más... :)) De nem zártam ki, hogy az itt szereplő pár is már 5-6 éve ismerik egymást és akár mindketten dolgozhatnak is. Nem ismerem őket.
2019. dec. 24. 12:51
 16/20 anonim ***** válasza:
85%

En menekulnek..tavaly engem is eljegyzett 3 honap utan az akkori baratom, utana jott a telefonba valo beleolvasas, a vegen ki is derult rola hogy egy pszichopata aki az egesz eleterol hazudozott.

Nem lehet megismerni nehany honap alatt valakit annyira, hogy biztosra tudd, vele akarod leelni az egesz eletedet. Foleg ha meg egy percet nem eltetek egymassal.

2019. dec. 24. 14:42
 17/20 A kérdező kommentje:
Ezt nem írtam, de kb. 4hónapja ismerkedtek meg eleve.
2019. dec. 24. 16:13
 18/20 anonim ***** válasza:
85%
Nem oké. Ez még nagyon a rózsaszín ködös időszak.
2019. dec. 25. 18:40
 19/20 anonim ***** válasza:
22%

Nincs vele baj. Nem kell mindenkinek évekig jàrogatni ahhoz hogy érezzék az összetartozàst. Van ilyen.

Engem 2,5 hónap utàn kért meg a férjem,( 24-21 évesek voltunk) és boldogan mondtam igent. Semmi tragédia nem történt. Szeretjük egymàst, 10. éve vagyunk együtt.

Nem a rokonok hàzasodnànak, hanem ők ketten. Kit érdekel örülnek e? Nem kívànsàgműsor a csalàdnak 2 ember eljegyzése.

2019. dec. 27. 11:14
 20/20 anonim ***** válasza:
49%

2 hét után kérte meg a kezem.

Igent mondtam.

Azota 7 éve vagyunk együtt. :)

Az eljegyzést könnyen fellehet bontani, a házasságot már nehezebben

2020. márc. 8. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!