Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy mást alig pár hónap eljegyeznek, míg engem 1 és fél év után sem?
Másfél év után össze sem akar veled költözni, szerinted el akar venni?
Mi első találkozótól számítva 1 hónap után költöztünk ossze, eljegyzés stb.. 5 éve vagyunk egyet, hazaskent, kisgyerekkel. Előző exével 5 éve voltak együtt és nem jegyezte el, meg is mondta miért. Nem volt szerelmes.
Te irtal mar ide az elmult hetekben. Egy kerdesre sosem valaszoltal, se felteszem ujra: Majd’ 30 evesen masfel eves kapcsolatban miert nem sikerult eddig az osszekoltozes? Mire nincs penz? Aki komolyabban tervez a parjaval, az megoldja.
Hetvegente en az iskolas baratommal talalkoztam akivel 16 evesen jottem ossze.
A masik, egyutt sem eltek, mire jegyezne el? Lakva ismerszik meg az ember, tartja a mondas. Lehet kiderulne, hogy osszeferhetetlenek vagytok, es osszekoltozes utan hamar szet is mennetek. Akkor elmenne masfel ev a kukaba. Bar ha igy haladtok, tobb ev fog elmenni a kukaba. Nem azt mondom, nem ket nap kapcsolat utan kell osszebutorozni, de szerintem par honapos kapcsolatban mar bele kell ferjen.
Konkrétan olyan, mintha a szeretője lennél. Másfél éve tart és még össze sem akar költözni, ráadásul csan hétvégente találkoztok?
Érdemes lenne utána járnod, hogy tuti nincs-e valakije, rosszabb esegben felesége, családja, te meg csak a titkos élete másfél éve.
Tudod hol lakik?! Voltál már nála? Mesélj már, mert ez elég érdekes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!