Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogy lehet az, hogy mást alig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az, hogy mást alig pár hónap eljegyeznek, míg engem 1 és fél év után sem?

Figyelt kérdés
Még nem élünk együtt, de a barátom azt mondta, ha majd együtt élünk, akkor majd eljegyez, de még nincs pénz összeköltözni. Találkozunk hétvégente, és ennyi a kapcsolatunk. Azért 29 évesen már én sem szeretnék egyedül maradni, azért már mégsem olyan, mint aki 20 éves, és mondjuk vár 4 évet az eljegyzéssel, házassággal.
2022. nov. 26. 13:38
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
90%

Teljesen felesleges itt azon vitázni, hog házasság vagy nem házasság, kérdező, eleve a leírásod számimra több sebből verzik…

Nem éltek együtt, még jó, hogy nem kér meg, bocs de ez így elég zsákbamacska lenne, mivan, ha nem is tudtok együtt élni?

Nincs pénz együtt élni?

Korotokból adódóan szinte biztosan kerestek pénzt valamiből, menjetek albérletbe, max adjatok lejjebb az igényekből és elsőre nem kell Budapest rózsadombon albérelni…

Összeköltöztök, egyből ki fog derülni, bírjátok e egymást annyira, hogy továbblépjetek.

De ha tényleg ennyire képtelenek vagytok, hogy összehozzatok egy albérletet, akkor hova a francba gondolkodsz még házasságban?

2022. nov. 30. 12:00
 32/45 anonim ***** válasza:
86%

Ez a nem akar albérletbe menni ez ilyen telepi hülyegyerek mentalitás, nem egy felnőtt emberé… párkapcsolatot akartok?

Kíváncsiak vagytok tudtok e együtt élni?

Ha csak nincs egy drogbáró apuci, vagy nem nyertek a lottón, semmi más értelmes lehetőségetek nincs, albérletbe kell mennetek.

2022. nov. 30. 12:04
 33/45 anonim ***** válasza:
0%
Lehet unják a mindenáron házasságra való törekvésedet. Így csak dugàsra használnak, mert más értéket nem fedeztek fel benned.A feleség elnevezés nem érték. A folyamatos nyígásodat elnézve, megértem őket.
2022. nov. 30. 12:54
 34/45 anonim ***** válasza:
0%
30. Ez, úgy ahogy van, hülyeség.
2022. nov. 30. 13:04
 35/45 anonim ***** válasza:
17%
Értem én, alacsonyabb értékűnek érzed magad a többieknél. Pedig nem vagy az, csak ők ügyesebben választottak. Szerencse kérdése is.
2022. nov. 30. 13:06
 36/45 anonim ***** válasza:
100%
#28 Szóval szerinted a házasság "csak egy papír", de a házasság jelképét, a gyűrűt hordod az ujjadon. Baromi szánalmas vagy. Meg ez a kínos "lánykérés"... bár annak nem nevezném, mert nem feleségül kértek, csak egy tartalom nélküli "velem maradsz örökre?" futotta a pasidtól - nesze semmi fogd meg jól. Vigasztalgasd magad továbbra is azzal, hogy ez csak egy papír, ha sokszor mondod, talán el is fogod hinni, és nem fog ennyire fájni, hogy másokat elvesznek, te meg nem kellettél feleségnek.
2022. dec. 3. 01:13
 37/45 anonim ***** válasza:
100%

36

Ugyanezt érzem!

Belepusztulok!

Amugy, ha csak egy papir, akkor miért is nem kér meg? Naugye! Akkor már nemcsak egy papir

2022. dec. 3. 07:36
 38/45 anonim ***** válasza:
0%
Fuh de korlátoltak vagytok:D hát jó akkor lovagoljatok csak a papírotokon, biztosan sok boldogságotok lesz benne.
2022. dec. 3. 11:23
 39/45 anonim ***** válasza:
100%

#38! Eskü elkezdtelek sajnálni. Ugyanis, mintha a régi énemet ilvast volna... Az előző barátomnál már sajnos én is pont itt tartottam: már nem érdekel elvesz-e, amúgy sem számít a papír, nem attól leszünk boldogok, stb. Tulajdonképpen elkezdtem saját magamat nyugtatni és valamiféle védekező mechanizmusnak köszönhetően már-már a házasság ellen fordulni. Aztán sajnos más miatt el is hagyott a barátom, de ez most mindegy... A jelenlegivel újra érzem, hogy szeretnék házasságot.

Én 100%-ig tudom mit érzel, pedig én csak kb. 6 évig voltam ebben... Te ebben 30 éve vagy és én elhiszem, hogy komolyan gondolod, amit írsz... Mert így alakult és egész egyszerűen elfogadtad. Sajnállak! Őszintén!!!!

2022. dec. 3. 15:33
 40/45 anonim ***** válasza:
100%
38-as, ezzel nyugtatod magadat, hogy a párod nem akar elvenni, mi?
2022. dec. 3. 16:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!