Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jegyzett el a párom másfél hónap után?
Nem a leggyakoribb dolog, de megesik.
Vallàsosak, vagy cigànyok vagytok?
Szóval 18 éves korodra kiélted magad? Kíváncsi lennék rá hogy 40 éves korodban is ezt mondod-e.
Ha jól megvagytok akkor az a lényeg, de lehet hogy tényleg lestoppolt magának főleg ha egy idősebb pasi.
Az ennyi idősen kötött elköteleződés sajnos ritkán tartós. Akármilyen okból is tette, beszélgessetek erről nyíltan sokat, mielőtt elkezditek szervezni az esküvőt. Beszéljétek meg, mit jelent nektek a házasság, miért szeretnétek ilyen hamar, stb.
Az esküvőt is ilyen gyorsan szeretné? Az eljegyzés önmagában semmit nem jelent. Ha jegyesek vagytok, az jogilag ugyanolyan, mintha egyszerűen együtt járnátok. Ha házasodni még nem szeretne, akkor nem kell aggódnod, majd idővel és sok kommunikációval kiderül, hogy jó döntés volt-e.
Anyukamtol kikért mert csak ő van nekem, 5ös milyen eredménye lett?
Az esküvőt probalom húzni legalább is nincs pénzünk rá, de ő azt mondta nem baj fizeti, 2 év múlva szeretné, én nem vagyok naiv se befolyásolható elég akaratos és szókimondó vagyok szóval ha egy kis csendes feleséget akar akivel bármit megtehet felejtse el ezt ő is tudja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!