Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnak azok olyan jól akiket egy-másfél éven belül, vagy akár hónapok alatt eljegyeznek?
Szerintem egy kellően felnőtt, komoly szándékű férfival azért nem kell 10 évet várni, hogy megtörténjen a lánykérés és az esküvő.
Mi még nem voltunk együtt két éve, amikor eljegyzett a párom. A megismerkedésünk után nagyjából egy hónappal már összeköltöztünk, nem sietségből, egyszerűen csak így éreztük jól magunkat. Tehát több, mint másfél év együttélés után mégis, miért ne kérte volna meg a kezem, ha egyébként korban is mindketten ott tartottunk (ő 30, én 23 voltam), és különben is szerettünk volna esküvőt? Az anyagi alapok, munka, együttélés mindkettőnknél megvolt, ezek szoktak lenni azok, amiket általában hiányolnak, ha még nem történt meg a lánykérés. Szerintem mellesleg joggal.
Ha házasodós típus lenne a párom, akkor mi is eljegyzés körül tartanánk, fél év után.
Első látásra szerelem. Biztos a kapcsolatban, azt mondja menni fog,tudja. Babát tervez velem.
Jól kijövünk, hasonlóan gondolkozunk, a mindennapos apróságokkal és a másik flúgjával nem öljük egymást, hanem úgy csináljuk hogy a másiknak is tetszen. A kettő, mármint az egyik igényszintje és a másik flúgja egyébként is közel van egymáshoz.
A túl rövid idő alatt történt eljegyzés szerintem sem jó, meg kell fontolni minden komoly döntést.
Egyébként én úgy gondolom, hogy akkor találhatsz "tökös pasit", ha nem te hajtasz rájuk és beszéled rá őket a kapcsolatra, hanem azokból választod ki a számodra megfelelőt, akik kezdeményeznek nálad.
Ha tényleg jól bánik veled egy ilyen (kezdeményező) férfi és nem csak érdekból van melletted, akkor szerintem ő 1-2 éven belül komolyra fogja fordítani a dolgokat, ha te is úgy akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!