Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit tudnak azok olyan jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnak azok olyan jól akiket egy-másfél éven belül, vagy akár hónapok alatt eljegyeznek?

Figyelt kérdés
Hol vannak a tökös pasik akik tudják, hogy mit akarnak? Csak engem kerülnek el?
2016. febr. 18. 02:46
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
22%

Komolyan erre vágysz?

Hogy mindenféle komoly,őszinte szándék nélkül, idióta felindulásból, meggondolás nélkül eljegyezzenek?

Semmit nem tudnak az ilyenek, csak azt, hogy hogyan rontsák el az életüket nagyon gyorsan.

2016. febr. 19. 19:03
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

11-es sajnos ez sem midnig van így...

Nálunik is így indult, nem vettem koolyan, el is küldtewm párszhor a fenébe. Annyi volt hogy jól éreztük magunkat együtt (nem cska a sexre gondolok, az elején jó darabig az sem volt), hanem szimplán emberileg.

Aztán ha sok időt töltesz egy emberrel, hiába nem akarod valami kialakul... Ami jó is lenne, de a pasi akkor sem akar továbblépni.

Én is ugyanígy viselkedtem amit leírtál, és amit imádnak a pasik. Nem is akartam komolyan megállapodni korábban. Az ember változik az idők során, másrészt lehet azért is változtam meg én is mert lehet benne találtam meg a társam.

SZóval ez nem igaz, hogy vagány csajként viselkedve minden könnyű, sőt! A legtöbb férfi a szeretnivaló, halk szavú, házias, gondoskodó lányt keresi (pláne feleségnek).

2016. febr. 20. 15:18
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy mindenféle komoly,őszinte szándék nélkül, idióta felindulásból, meggondolás nélkül eljegyezzenek? "

Mert te aztán belelátsz mindenki fejébe ami a szándékait illeti, és belelátsz mindenki párkapcsolatába?

Nem hiszem, különben nem írnál marhaságokat.

És szerinted csak az gondolhatja komolyan aki mondjuk 8 év után házasodik? Nos nem:) Konkrétan ismerek ilyet, és semmit nem számított az a 8 év, csak időpocsékolást, mert 1 évre rá váltak is.

Nem az eltelt idő a fontos, hanem a kapcsolatban lévő emberek, az ő jellemük, összeillőségük, és az együtt töltött idő minősége. Ennyi.

2016. febr. 24. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!