Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnak azok olyan jól akiket egy-másfél éven belül, vagy akár hónapok alatt eljegyeznek?
Kezdem azzal, hogy mit nem csinálnak.
Nem akarnak görcsösen férjhez menni, nem azt nézik, hogy férjet keressenek.
Egyszerűen csak párt keresnek, aztán lesz ami lesz. És közben igyekeznek mindent megtenni, hogy boldogok legyenek együtt.
Nem vagyok se szép, se karcsú, se fiatal, szóval a külsőmmel utoljára talán 16 évesen tudtam volna hódítani. :D Szerintem...
A párom fiatalabb, sportos, helyes, jól keres: sok nő szaladt utána. És erre föl választ "egy ilyet". Tudod te hányan kérdezik, mit tudok, amit ők nem?
Fél év után megkérte a kezem, pár hét és esküvő.
Ő megszokta, hogy futnak utána a nők, és gyakorlatilag ha a lábát törli beléjük, az se volt érdekes, csak vegye el feleségül.
Én elsőre elhajtottam a fenébe, mert nem tetszett, hogy flegmáskodik. :) Aztán gondoltam, szexre jó lesz, de komoly kapcsolat ebből nem lesz. Egy idő után ki is dobtam. Aztán még vagy kétszer tartottam ott, hogy hagyjuk egymást, szakítani akarok, de mindig visszasírta magát. Az utolsó szakításnál is elmondtam neki, hogy bocs, de nekem komoly kapcsolat kell, ahol fel is vállaljuk egymást (én se dicsekedtem mindenkinek, hogy egy 5 évvel fiatalabb pasi melegíti időnként az ágyamat), akivel egy család lehetünk, stb.
Pár hétig tartottam magam, és nem vettem fel neki a telefont. Akkor "hátulról támadott", elkezdett levelezni facen a kisfiammal, hogy puhítson már meg. Egye fene... Mikor kibékültünk, rögtön meg is kérte a kezem, és össze is költöztünk.
Egy évet vártunk az esküvővel (picit többet), mert nem akartam elkapkodni. Sőt, engem annyira most se tart lázban a dolog. :)
Minden pasit mással lehet megfogni. Az én kedves párom pont attól vesztette el a fejét, hogy most először kellett küzdenie egy nőért.
Egyébként ezt sok esetben látom a környezetemben is.
Minél inkább férjhez akar menni egy nő, annál kevésbé sikerül. Szinte elriasztja a pasikat.
Akik meg úgy kerülnek össze, hogy meglátjuk mi lesz, kezdetnek elég ha jól elszórakozunk egymással, azok meg valahogy együtt maradnak évekig. Sőt, össze is házasodnak. (Akkor is, ha két éve még mindketten verték az asztalt, hogy én még egyszer nem házasodok, az biztos!)
egy pasi csak akkor lesz tökös, ha te kifejezetten zűrös vagy, és úgy kér meg egy év után :)
szerintem ezzel a gyáva vagy, ha nem teszed meg-jozzáállással nem sok babért lehet aratni.
egy férfi miért lenne tökösebb, mint egy nő, mikor eldönti, hogy mi ketten együtt, sokáig?
mit tervezel velük, ami miatt félniük kéne?? :)
Engem pont másfél év után kért meg a férjem, de mi már a 3. hónap óta együtt éltünk. Először a házasság téma fél év után jött szóba, amikor kicsi feleségemnek szólított véletlenül.
Nincs nagy titok, egymásra találtunk, mindketten házasságpártiak voltunk, és tudtuk, hogy a másikat akarjuk társunknak. Ennyi.
A legtöbb párkapcsolatot hosszú udvarlás előzi meg.. Sokszor egy lassú folyamat, mire mondkét fél beleszeret a másikba..
De vannak ritka alkalmak, mikor találkozik két ember és egymás szemébe nézve ott helyben tudják, hogy kész, ők megtalálták egymást. Na nekem a feleségem ilyen volt, fél éve jártunk mikor házasodtunk ez volt 18 éve és még ma sem kéne más.
Nem volt semmi extra, azt leszámítva, hogy egymás lelki társai vagyunk és összehozott minket a sors. Persze azért mi is közreműködtünk:)
Megismerkedtünk, találkoztunk, és azóta együtt vagyunk. Sokkal több időt töltöttünk együtt egy átlag párkapcsolathoz képest már az elején is. Az 1. hónap végén megkérte a kezem, első évforduló előtt picivel összeköltöztünk, és fél évre rá, (1,5 év kapcsolat után) házasodtunk össze.
Éreztük, hogy megtaláltuk egymásban az igazit, biztosak voltunk egymásban, nem volt mire várni, ezért összeházasodtunk.:)
Ha egy pasi megtalálja azt akit valójában keres, nem fog 4-8-x évig gondolkodni ezen. Ha már hezitál, annak oka van. (bizonytalan a kapcsolatban)
Életkortól és élethelyzettől is függ. 18-20 évesen, úgy, hogy nem is dolgozik egyikük sem, csak ki akarják rakni facebookra, így tényleg hülyeség.
De pl. a barátnőmet is pár hónap után jegyezte el a párja, ott a nő 28 a férfi 32, mindkettőjüknek van stabil munkája és amúgy meg már pár éve ismerték is egymást, mikor összejöttek. Hasonlóak az elveik, a terveik, szeretik egymást, hová várjanak?
Nem feltétlenül azért van tanulás időszakában eljegyzés, mert ki akarják rakni a facebookra. Ez így hülyeség. Azért van, mert így érzik jónak. Ezt mindenki maga dönti el. Nekünk akkoriban még regisztrációnk sem volt ott. Már együtt éltünk, és az esküvőt szerveztük amikor lett, mert könnyebb volt így tartani a kapcsolatot a baráti körrel.
Attól, hogy tanulnak a párok, még gondolhatják teljesen komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!