Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irigylek mindenkit, akit eljegyeznek, rossz vagyok?
Szóval végül is nem utálkozva irigylem, hanem szimplán. Meg akik úgy korosztálybeli ismerőseim és házasodnak. Olyan hülye vagyok, de tisztára azt érzem, ez egy verseny, és én le vagyok maradva. Tudom, ez baromi ostobán hangzik, hisz nem verseny, de mégis ehhez tudnám ezt az érzést hasonlítani. Éreztetek így?
Páromnak ha említem, hogy egy-egy ismerősömet épp eljegyezték: "Majd szakítanak..." "Majd pofára esik" és hasonló kijelentések.
Éreztem és néha most is érzek...Én csak az érzést irigylem, vagy nem is tudom mit. Hogy nekik megadatott, nekem meg még nem...Főleg, ha olyanokat hallo,, hogy 1 év után vagy mittudomén...mi meg együtt vagyunk 5 éve.De főleg régebb voltam így. Most úgy vagyok ezzel, hogy úgy érzem hamarosan nekem is eljön az "időm" és akkor milyen boldog leszek.
Számomra az érzés, a szándék, az elköteleződés miatt fontos, teljesen mindegy a gyűrű, sőt nem lesz ebből puccparádé...
Most kapsz majd egy csomó olyan választ, hogy úgyis mind elválnak akik összeházasodnak. A keserűség beszél belőlük.
Igazából nekem sem egy drága gyűrű hiányzik, hanem az érzés. Jól összefoglaltad, kedves második válaszadó, mi az, amit igazán irigylek.
Ráadásul nekem úgymond álmom, hogy a születésnapomon kérjék meg a kezem. És érdekes mód mások is így lehetnek vele, mert szinte az összes korombéli ismerősömet a szülinapján jegyzik el, többségüket 1 éven belül. Nem sajnálom tőlük az örömöt, csak irigylem, hogy nekik sikerült.
És engem nem nyugtat az, mint ami a rosszmájúakat: sokan úgyis szakítanak, nem érik meg az esküvőt, vagy elválnak.
Én is így vagyok, csak nekem párom sincs, szóval én aztán tényleg lemaradásban vagyok...
A korosztályomban (23 vagyok) egyre többen "jegyződnek" el, vagy jön náluk a baba stb. és akkor bennem is jön egy olyan érzés hogy le vagyok maradva.
Két éve vagyunk együtt, ebből egy éve élünk együtt. Ez persze úgymond nem nagy idő, de valahogy többnek érzem, néha fura belegondolni, hogy ez mind "csak" két éve tart.
Párom azt vallja, fél az elköteleződéstől,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!