Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Irigylek mindenkit, akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Irigylek mindenkit, akit eljegyeznek, rossz vagyok?

Figyelt kérdés

Szóval végül is nem utálkozva irigylem, hanem szimplán. Meg akik úgy korosztálybeli ismerőseim és házasodnak. Olyan hülye vagyok, de tisztára azt érzem, ez egy verseny, és én le vagyok maradva. Tudom, ez baromi ostobán hangzik, hisz nem verseny, de mégis ehhez tudnám ezt az érzést hasonlítani. Éreztetek így?

Páromnak ha említem, hogy egy-egy ismerősömet épp eljegyezték: "Majd szakítanak..." "Majd pofára esik" és hasonló kijelentések.

2012. máj. 27. 21:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
88%

Én is irigykedtem, vártam hogy megtörténjen az eljegyzés a szülinapomon, karácsonykor stb. Végül egy teljesen átlagos nap történt, épp ez a jó benne. :)

Kérdező, a Te időd is el fog jönni, csak legyél türelmes, még akkor is, ha nehéz - mert tényleg az. ;)

2012. máj. 28. 01:22
 12/19 anonim ***** válasza:
91%
Nem vagy rossz emiatt kedves kérdező, sokan éreznek így, kb pont ilyen körülmények között voltam fél éve. Mikor már mindenki házasodik, eljegyződik, babát vár, babázik körülötted nagyon nehéz nem irigynek lenni. Persze gondolom örülsz mások boldogságának is, csak már türelmetlen vagy. A párod valószínűleg még fél az elköteleződéstől, szerintem még lehetsz türelmes nyugodtan! Engem is egy váratlan napon kértek meg végül (majdnem az utolsó vagyok a baráti körben akit megkértek, átérzem a gondodat). És a párod hozzáállásához egy példa: egyik ismerős pár eljegyzésekor hagyott ott az akkori barátom, borzasztóan irigy voltam, az eljegyzésem előtt pár héttel láttam egy közösségi oldalon, hogy szakítottak. Most már nagyon örülök, hogy megvártam az igazi társam, nem kellett volna irigykednem, szóval neki is igaza lehet néha :)
2012. máj. 28. 15:07
 13/19 anonim ***** válasza:
86%

Én is így érzek mint te, csak nálunk már van gyerek is.

Én már lemondtam arról, hogy valaha is megkéri a keze, mert ha a gyerek születése előtt nem tette meg akkor most már végkép nem fogja, ezt az egészet betudom annak, hogy már volt házas és nem szeretne újból házasodni, de ezek ellenére imádom és remélem, hogy együtt fogunk megöregedni.

Nem tartalak rossz embernek, mert ez egy ártalmatlan irigység.

2012. máj. 29. 20:06
 14/19 anonim válasza:
71%

Az irigység egy emberi dolog, nincs benne semmi rossz (egy bizonyos határig).

Ismerőseim is férjhez mennek, szülnek, néhányan házat vesznek fehér kerítéssel meg ehhez hasonlók. Én meg nem. De akkor jöttem rá igazán arra, hogy nem minden az, aminek látszik, amikor beszéltem egy már megszült ismerőssel, ő mondta, hogy egyáltalán nem így képzelte, hiba volt stb..

Te erre vágysz és ezért érzed ezt, de ezzel nincs is gond:)

2012. máj. 31. 22:05
 15/19 anonim ***** válasza:
90%

Nem vagy rossz,csak ez egy olyan érzés na.

Mit mondjak én??

12 éve vagyunk együtt,nagyon jól megvagyunk,boldogok,de hiányzik az a bizonyos érzés....:S

Karácsonyba lesz 4 éve,hogy megkérte a kezem,de semmi más.Ha felhozom ez esküvőt bármely módon,a válasz majd megbeszéljük,majd,még van idő.Nevetséges.Már van egy kislányunk is,ha úgy vesszük minden kerek,csak nekem hiányzik az az érzés,hogy Én vagyok Neki a minden,és csak velem akarja leélni az életét.Ebben a helyzetben inkább mindig azt érzem,hogy valamire vár,mintha csak valamit pótolnék.Szóltam is erről és mondta,hogy tévesen gondolom,csak a házasságkötéssel van valami baj.A jegy gyűrű is inkább ajándék akart lenni,mint lánykérés.

2012. jún. 1. 13:35
 16/19 anonim ***** válasza:
55%
Ez a versengés biológiai eredetű, és teljesen helyénvaló. Az irigység előrébb vihet.
2012. jún. 5. 21:15
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

Nemértem mér csináltok ebből akkora aktafaktát...

Én félek eljegyezni a párom már ezek miatt (jó nem a GYIK miatt de valóéletben is hasonlók mennek)

Tök jól megvagyunk és félek ha lépek akkor az egész átmegy egy ilyen rózsaszín babaszagú parádéba (Nem, nincs baj a gyerekvállalással, és beszéltünk már a gyerekről csak egy jelzőként használtam)

25/F

2012. jún. 8. 01:46
 18/19 A kérdező kommentje:

Mármint konkrétan mitől félsz? Hogy majd jön nála az esküvői láz és a gatyátok rámegy a puccparádéra? Mert azt meg tudom érteni... :S

Tényleg rémes, mennyi nő erőlteti rá a párjára a drága esküvőt, közben meg sem engedhetnék maguknak.

2012. jún. 8. 11:39
 19/19 jos80 ***** válasza:
A házasság megváltoztatja a nőket ,túl magabiztosak lesznek...,elhiszik magukat hogy a férjük már az övék míg ásó kapa...És már kevésbé pedaloznak... Aki hamar nősül,hamar válik!
2016. dec. 19. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!