Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan rossz érzés ez. Hogy ne vegyem észre a kommentárokat és ne legyen rossz érzés?
5 éve vagyunk együtt a párommal. Nagyon szép kapcsolatunk van, tisztában vagyok, előnyökkel kisebb-nagyobb hátrányainkkal, de jól vagyunk. Még egyetemisták vagyunk, én idén végzek, a párom majd 3 év múlva.
Barátok, rokonok az elmúlt 1-2 évben mind eljegyezték egymást, a nyáron három esküvőre megyek. Ők alig vannak együtt 2-3 éve. Mi meg 5 éve együtt vagyunk, s nem történt semmi. Emiatt folyamatosan lövögetnek az emberek, hogy meddig akarunk még "járni"? Miért nem szánjuk el magunkat? Mire várunk? Igazából én is vágyom már nagyon a dologra, de eddig nem volt értelme, egyetemmel a nyakamban, saját kereset nélkül úgy láttuk nincs értlme bohóckodni.
Karikagyűrűt már kinéztük, de még nincs elég pénzünk rá, tanulmányi ösztöndíjból élünk, meg a szülők támogatásával...Olyan rosszul esik, hogy folyton felhánytorgatják, hogy még miért nem...s még vágjak jópofát mindenkinek. Aztán van aza része az embereknek aki felsőbbrendűnek érzi a kapcsolatát 1 év után csak mert "őt már eljegyezték"-és nem bír leszakadni a témáról.
Komolyan nem étem az embereket...
Mi 6 éve vagyunk együtt és eljegyzés volt, de az is titkos. :D Szüleinkkel élünk még sajnos, ő dolgozik én most végzek a sulival. Csak szép fokozatosan mindent, nem kell elrohanni.
Mély levegő és kész, ne törődj velük. Könnyű mondani, tudom.
22/L (és 28/F)
Szerintem itt nem az emberekről van szó. Az a baj, hogy te magad is vágysz rá, és amikor cseszegetnek, találva érzed magad. (Ha nem éreznéd úgy, hogy igazuk van, nem foglalkoznál velük!)
Szerintem beszélned kellene a pároddal a jövőt illetően. Nem a kezét kell megkérned, nem rábeszélned kell, hogy vegyen el, nem rátukmálni magad - hanem beszélgetni a terveitekről. Ha a tervek közösek (pl. egyetem után házasság), meg fogsz nyugodni és nem foglalkozol másokkal. Ha meg nem közösek a tervek, jobb, ha most kiderül. Nyilván nem kell ígérgetni egymásnak (azt majd a templomban), mert akár 1 év alatt is sokat változhattok, de arról lehet beszélgetni 5 év után, kinek mi a terve, mit szeretne a másikkal (vagy nélküle).
5,5 évig jártam együtt az előző barátommal. Soha nem terveztünk esküvőt, még csak szóba sem került.
Csak a te saját véleményed legyen a fontos és ne másé!
Igen, írtam ezt, hogy vágyom az eljegyzésre. A párom is tudja, és tudom, hogy ő is szeretné.
A terveink közösek, most költözünk össze nemsokára.
Nem is az a bajom, hogy nincs jövőképem a kapcsolatunkra vonatkozóan, nincs kétségem arról, hogy mi együtt leszünk-e, vagy elvesz-e. Csak még nem érkezett el az idő és elsősorban nem azért mert nem szerettük volna...
És igen, rosszul érint, ha erről faggatóznak
Gondolj arra, egynémely okoska talán az apjától kapott zsebpénzből vette a gyűrűt. Hát az aztán nagy dicsőség, mit ne mondjak. :)
Ti tudjátok, mit akartok, tojjatok a többi fejére! Nekem is volt, hogy egy buta liba dicsekedett, hogy ők már másfél hónap után eljegyezték egymást (mi akkor úgy 1 évesek voltunk), mostanra már réges-rég nincsenek együtt. :)
A boldogságot nem a papír adja, és nem is a gyűrű!
Ezek a dolgok jelképek, szimbolikusak, a lényeg a szívben van. Senki és semmi sem fog visszatartani valakit, ha a dolgok esetleg úgy alakulnak, hogy menni akar!
Ha pedig a szerelem, szeretet megvan, az megvan papír és gyűrű nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!