Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan rossz érzés ez. Hogy ne vegyem észre a kommentárokat és ne legyen rossz érzés?
5 éve vagyunk együtt a párommal. Nagyon szép kapcsolatunk van, tisztában vagyok, előnyökkel kisebb-nagyobb hátrányainkkal, de jól vagyunk. Még egyetemisták vagyunk, én idén végzek, a párom majd 3 év múlva.
Barátok, rokonok az elmúlt 1-2 évben mind eljegyezték egymást, a nyáron három esküvőre megyek. Ők alig vannak együtt 2-3 éve. Mi meg 5 éve együtt vagyunk, s nem történt semmi. Emiatt folyamatosan lövögetnek az emberek, hogy meddig akarunk még "járni"? Miért nem szánjuk el magunkat? Mire várunk? Igazából én is vágyom már nagyon a dologra, de eddig nem volt értelme, egyetemmel a nyakamban, saját kereset nélkül úgy láttuk nincs értlme bohóckodni.
Karikagyűrűt már kinéztük, de még nincs elég pénzünk rá, tanulmányi ösztöndíjból élünk, meg a szülők támogatásával...Olyan rosszul esik, hogy folyton felhánytorgatják, hogy még miért nem...s még vágjak jópofát mindenkinek. Aztán van aza része az embereknek aki felsőbbrendűnek érzi a kapcsolatát 1 év után csak mert "őt már eljegyezték"-és nem bír leszakadni a témáról.
Komolyan nem étem az embereket...
Anyám 40 évesen szült engem.
Huszas évei elején volt egy házassága, de pár éven belül kiderült, hogy fűvel-fával csalja a férje, elvált.
Apámmal meg 35 évesen találkozott.
Menjek haza és lőjem főbe, mert 40 évesen szült és nem csináltatta fel magát egy "donorral", hogy 35 alatt szüljön? Vagy az első férjének kellett volna szülnie, aki szülész-nőgyógyász volt és a jelek szerint szó szerint értelmezte a női alvázakhoz való ragaszkodást?
"Utolsó! Neked mi bajod? Szerencsére a mi dolgunk és a párjaink dolga az, hogy hogyan vélekedünk az eljegyzésről, házasságról. "
Akkor mi a lófüttynek írtál ki kérdést róla?
"Gyereket nem 30 után kell szülni..."
nem "kell" szülni egyáltalán, de akkor ajánlott, amikor megvan az egzisztencia, és az országban a mai helyzetet elnézve 30 alatt nem nagyon lesz meg nektek se, ezt nem bántásból mondom :) én 35 körülre tervezem a babát, felmenőim életkorából számítva 50 körül lesz a gyerekem, amire meghalok, bőven láthatom még az unokámat is felnőni. de az se zavar, ha mások máshogy élnek, csak nem kell beszólogatni, pláne ha téged is pont ez zavar másokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!