Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért jegyzett el a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jegyzett el a párom másfél hónap után?

Figyelt kérdés
Azt mondta mert érezte hogy én vagyok az igazi, én is tudom hogy ő is nekem, csak nagyon fiatal vagyok még 18 éves, (mielőtt ezzel jöttök kieltem magam), viszont nekem picit olyan mintha be akarta volna biztosítani ezt a kapcsolatot, vagy lefoglalni engem, szerintetek? Azóta eltelt egy fél év együtt élünk.
2020. szept. 21. 07:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
#20, mellényúltam, 30 felé akarja megvenni kilóra.
2020. szept. 22. 07:39
 22/25 Noren1989 ***** válasza:
58%

#21, dehàt őt nem lehet megvenni, egy erős,független gondolkodàsú nő!!!!

Szarkazmus off.

2020. szept. 22. 07:50
 23/25 anonim ***** válasza:
#18. Úgy hogy már semmi nem változik a házassággal, viszont addigra elmúlik a nagyon rózsaszín köd, ha együtt éltek, megismeritek egymás rosszabbik oldalát is, aki néha nyűgös vagy trehány vagy rigolyás... stb. Nehéz ügy ez, mert ha meg nem éltek együtt, akkor meg nem ismered meg igazán. Nagyon sok olyan kérdés van itt is, akik már 6-8 éve jegyesek, van 1-2-3 gyerek és várnak, mikor lesz végre esküvő. Keress rá. Tisztelet a kivételnek, de általában pont a nőknek fontosabb a házasság jelentette ígéret és biztonság, a férfiaknak sokszor elég a kényelem és megtartanák a kiskaput. De tény, hogy még fiatal vagy és ijesztő lehet ez a tempó.
2020. szept. 22. 08:50
 24/25 anonim ***** válasza:
0%

Pl mert szeret és úgy érzi veled akarja leélni az életét?

Nálunk így volt ( 1 hónap után kért meg). Azóta össze is házasodtunk. (Több mint 10 éve vagyunk együtt.:)

Igaz, mi azért kicsit idősebbek voltunk 24-21 évesek, mikor a lánykérés történt. De az, hogy 2 ember szereti egymást és összetartoznak, nem kor függvénye.

2020. szept. 24. 21:22
 25/25 anonim ***** válasza:
72%

24, azért nem jó a példás, mert ti mind a ketten akartátok, itt a lány menekülne.

Mi is hamar házasodtunk, pár éve ismertük egymást, aztán tán fél évig jártunk.

24 évig tartott, de nem a gyors kezdés volt a válás oka.

Szóval ne húzd, kérdező az esküvőt, egyszerűen mond ki, hogy neked korai.

2020. szept. 25. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!