Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jegyzett el a párom másfél hónap után?
Akkor miért itt kérdezed, hogy mit miért csinált ismeretlenek szerint? Igen, az eljegyzés azt jelenti, hogy csak téged akar és te se akarj mást. A legtöbb nő, aki szerelmes, erre vár, hogy kizárólagos lehessen. Sokszor a férfiak meg csak azért teszik, hogy lestoppolják az illető nőt meg hogy az örüljön a a romantikus gesztusnak, de azért esküvőt már nem akarnak és húzzák, halasztják. De lehet ám nemet mondani, ha bármiért korainak érzed agy bizonytalan vagy. Engem is megkért a férjem háromszor is, mire igent mondtam, mert az első kettőt nem tudtam még komolyan venni. Van ilyen. :)
2020. szept. 21. 08:29
Engem is nagyon érdekelne, hogy miért mondtál igent.
1,5 hónap alatt még szinte azt sem tudod a másikról, hogy hogy issza a kávéját.
De persze ha jól megvagytok, meg azóta már telt is el idő, akkor sok boldogságot!
2020. szept. 21. 08:33
#7,
"attól félek hogy nem tudjuk 2-3 év alatt kiismerni egymást úgy igazàn,"- ezt kellett volna mondanod, de te azt mondtad, hogy igen.
2020. szept. 21. 08:53
2020. szept. 21. 08:58
Ha visszagondolok a 18 magamra egy komoly gondolatom sem volt... Csak a hülyeség, de az ezerrel...
Nem kell házasodni egyből.. Kell az a pár év jegyesség, hogy megismerjétek egymást és utána Majd döntöd...
De még nagyon fiatal vagy!!! Azért légy résen, mert sok görény pasas van!!!
2020. szept. 21. 09:01
Miért mondtál igent, ha anynira akaratos és szókimondó vagy? Féltél visszautasítani? Miért?
2020. szept. 21. 10:26
Gondolom, nem akartad elszomorítani anyut, hogy te még csak járni akarnál :) Egyébként ezt érezhetted kicsit övön aluli húzásnak, közben meg az ő szemszögéből lehet, hogy ha neki is hangoztattad, mennyire fontos neked anyukád, be akart ezzel is vágódni mindkét fronton, illetve elsősorban nálad is azzal, hogy nála is igyekszik. De e modern korban inkább meg szokták beszélni előbb kettesben, aztán jelentik be a szülőknek, hisz nem tulajdon a leány, hogy felette döntsenek, kinek adják - s lám, fel is horgadt benned a feminizmus :) Azért ha szereted, akkor ne a rosszabbik verziót feltételezd, ha meg kétségeid vannak, akkor tényleg korai volt - bár egy eljegyzés nem a garancia semmire és két év nagyon sok idő... lehet addigra meggondolja magát, főleg ha megkap mindent esküvő nélkül is. Sajnos ez is elég gyakori forgatókönyv a kezdeti lelkesedés után.
2020. szept. 21. 10:39
18/25 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy megkap mindent?
#18, én úgy értem, kinézett magának és most megvesz kilóra. Gondolom, már 40 felé szeretne egy kezesbárány feleségét.
Te meg hiába áltatod magad, hogy kemény csaj vagy:
"Az esküvőt probalom húzni legalább is nincs pénzünk rá, de ő azt mondta nem baj fizeti"
2020. szept. 21. 22:35
Milyen 40 felé? 26 éves...
2020. szept. 22. 02:26
Kapcsolódó kérdések: