Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mikor lépnéték meg? Félek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor lépnéték meg? Félek a korai döntésektől, nem szeretném elszúrni

Figyelt kérdés

Barátnőmmel lassan 5 éve vagyunk együtt. Ő 18 éves múlt fél éve én 24 éves vagyok. Barátnőm még iskolába jár én pedig dolgozom. Az összeköltözés erősen irányzott nálunk, jelenleg kinéztünk egy kis házat a közelben, ami viszonylag olcsó, de munkálatokat igényel. De olyan a mentalitásunk, hogy saját formánkra csináljuk, nem szeretnénk kész házba menni vagy albérletbe. Az én szakmám az építészetben mozog és talpra esett is vagyok.

A szüleink támogatóak ebben, de nem nyújtanak segítséget. Megszeretném kérni barátnőm kezét, ez téma is szokott lenni, az "apósom" is kérdezte, hogy mikor szeretnénk egy másik lépcsőre lépni. (ez nem komoly beszélgetés volt inkább ugratott, de én komolyan vettem)

Szerintetek korai lenne? Még 2 év van a suliból. Arra gondoltam, hogy a szalagavató előtt valamikor egy főpróbára induláskor. Ha menni kell valahova mindig kicsípi magát és a szülők is biztos csinálnának valami ebédet. De ha minden jól megy ekkora kész lesz a sajátunk is.

Lehet értelmetlennek tűnik a kérdésem, de igyekszem előre tervezni és ezek nem kis kiadások lesznek. Időben kell gondolkodjak, hogy hitelmentesem megússzam.

Nem sürget minket az idő, nem esett teherbe ami miatt hajtani kellene az időt, és természetesen magyarok vagyunk, mielőtt valaki másra gondolna.

(A barátnőm szülei többet segítenek bármiben is, mint az enyémek.)

Nektek hogy volt a sorrend? Milyen volt a lánykérés hány évesek voltatok?

Előre köszönöm a válaszokat!

2022. okt. 23. 15:06
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezren írnánk neki,hogy nem természetes,hogy egy felnőtt ember egy gyereklányra rángatja a fütyköst,akkor sem értené. Ez a kérdező egy pedo bolond,felesleges neki bármit írni. Tényleg nem érti. Az összes reakcióján látszik,hogy fel se fogja mi van. Nem 100-as...
2022. okt. 24. 21:11
 32/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedves Klaudia!

Pontosan úgy ahogy mondod. Remélem pár év múlva a ti gyereketekre verhetem.. Legyek akkora pedo...

2022. okt. 24. 21:37
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszed ezzel most jól beszóltál, közben meg saját magadat aláztad sz*rrá... Ráadásul a pedofília nem egy szabálysértés kategória, hanem bűncselekmény. Ez a mondat, amit most ide kapartál, jogilag pontosan ugyan olyan gáz, mintha bombával, vagy gyilkossággal fenyegetőznél. Te nem csak beteg vagy, hanem borzasztó ostoba is. NE JELENTSE senki a hozzászólást, hátha a rendőrségtől észreveszi valaki és rámennek...
2022. okt. 24. 22:00
 34/37 A kérdező kommentje:

A pedofília valóban egy bűncselekmény. De én nem követtem el semmi törvény elleneset.

Egy rohadt kérdést tettem fel, amire választ nem kaptam. Mindneki matekozni kezdett, hogy ő 13 én 19. És? Az valóban bűncselekménynek számított volna, ha 13 éves korában kapcsolatot létesítek vele, de én mivel csak 15 éves korában léptem vele szexuális kapcsolatba, amibe Ő IS BELEEGYEZETT és a szülei is így nem hajtottam végre semmijen törvény ellenes cselekedetet.

Riogathattok, hogy jajj nem jelentitek, lássa meg a rendőrség? És mit csinál? Egyrészt még mindig nem történt törvény ellenes dolog, másrészt bizonyíték sem lenne rá. Az, hogy itt gyakorin kiírtam, hogy még csak 13 éves volt amikor pasija lett? Lehet, hogy egy lány vagyok, mint a legtöbb pasi a gyakorin... Akkor mit kezd velem a rendőrség?

Egyébként van ezeknek jobb dolguk is, azt se végzik el amire meg vannak kérve, nemhogy ilyen szarságokkal foglalkozzanak.

Hülyesének néztek, közben én nézlek titeket annak.

2022. okt. 25. 16:48
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

Ja, oké, nem vagy pedofil, mert nem dugtad meg 13 évesen, de egy gyerekre(!) gerjedtél, bmeg. Egy gyerekre, mert egy 13 éves még gyereklány, oké hogy van vele egykorú pasija, akivel kézen fogva járnak, de te felnőtt emberként lettél "szerelmes" belé, meg egy gyerekhez(!) vonzódtál szexuálisan attól függetlenül, hogy nem szexeltetek.

Inkább gondolkodnál el magadon ilyen válaszok után.

Választ akarsz? Sosem lépném meg, elmennék pszichologushoz inkább.

2022. okt. 25. 16:56
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

Ja persze... Aha. Szépen kivártad. De rendes vagy. Jaja.

Aki van annyira beteg, hogy szemet vet egy 13 évesre, majd biztos türelmesen vár 2 évet, főleg abban a korban (19-21), amikor még egy repkedő légyre is feláll.

Röhög a vakbelem!

Mesélj még!

2022. okt. 25. 17:53
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
Én női fejjel nézve,rosszul is lettem volna ha 18éves létemre egy 13éves fiúval lettem volna együtt még bele gondolni sem merek.
2022. okt. 25. 19:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!