Figyelem! A FelnĆtt pĂĄrkapcsolatok kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnĆtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Ha 18 evesen meg keri a baratom a kezem akkor nem korai? A baratom 25 eves en meg 18 es 3 eve vagyunk egyutt. Nem gaz?? đes ebbe mar nem szol bele senki ugye? Legyszi csak normalis valaszokat!
Figyelt kérdés
2021. febr. 18. 17:22
1/37 anonim vĂĄlasza:
Nem szĂłl bele senki, csak mikor mĂ©g 8 Ă©v mĂșlva is csak jegyesek lesztek, senki se veszi komolyan, hogy lesz ebbĆl eskĂŒvĆ.
MĂĄr ha akkor mĂ©g egyĂŒtt lesztek.
Gondolom, nem tart ott a kapcsolat, hogy el is kezditek szervezni az eskĂŒvĆt, egy Ă©ven belĂŒl meg a felesĂ©ge leszel.
2/37 anonim vĂĄlasza:
Ha neked felmerĂŒlnek ilyen kĂ©rdĂ©sek, akkor inkĂĄbb mĂ©g ne legyen eljegyzĂ©s, mert mĂ©g gyerek vagy..
3/37 anonim vĂĄlasza:
Ăs hogy kĂ©ri meg a barĂĄtod a kezedet 18 Ă©vesen? VisszakĂŒld egy ĂŒzenetet a mĂșltba a 7 Ă©vvel korĂĄbbi Ă©njĂ©nek hogy kĂ©rjen meg?
EgyĂ©bkĂ©nt szerintem korai a hĂĄzassagon törnöd a fejed ha mĂ©g az igekötĆket sem tudod hasznĂĄlni.
4/37 anonim vĂĄlasza:
MĂĄr csak ebbĆl a kĂ©rdĂ©sbĆl is ĂŒvölt, hogy mennyire gyerek vagy, szĂłval de, nagyon korai Ă©s nagyon gĂĄz. Ăs amĂg amiatt izgulsz, hogy mit fog szĂłlni anyuci, addig teljesen komolytalan is. De legalĂĄbb kirakhatod fĂ©szre Ă©s a barcsinĆcsik ĂĄjuldozhatnak tĆle.
5/37 anonim vĂĄlasza:
Hogyhogy nem szĂłl bele senki? AnyukĂĄd majd biztos beleszĂłl, vagy legalĂĄbbis kommentĂĄlja. AmĂșgy az eljegyzĂ©s az semmi, olyan, mintha megĂgĂ©rnĂ©tek, hogy örökre egyĂŒtt lesztek. A hĂĄzassĂĄgnak vannak jogi következmĂ©nyei, lĂĄthatĂł a kĂŒlvilĂĄg szĂĄmĂĄra, az egy komoly(abb) elkötelezĆdĂ©s. Azt Ă©n idegenkĂ©nt nem tudom megmondani, hogy korai-e, semmit nem tudok rĂłlatok. KizĂĄrĂłlag a korod alapjĂĄn szerintem mĂ©g ne hĂĄzasodj, ennyit tudok mondani.
6/37 anonim vĂĄlasza:
HajrĂĄ!
Majd kiderĂŒl mi lesz a vĂ©ge.
De azért rakosgass majd félre egy kis pénzt sajåt magadnak.
7/37 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Szerintem nincs ahhoz kotve hogy 1 even belul eskuvo lesz sot mi az hogy nem veszik komolyan hogy ebbol eskuvo lesz?? Alapbol ha en azt latom h valakit eljegyeztek nem gondolom arra h na akkor ezeknek mindjart eskuvojuk lesz! Lehetnek evekig jegyesek! Lehet csak egy kis meglepetes is a parjanak ugy gondolom!
2021. febr. 18. 17:32
8/37 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Lehetek gyerek vagy akarmi de ha leszarom hogy ki mit gondol utanna meg pletykaljak hogy ennyi evesen mar ferjhez megyek akkor meg az van hogy ja...es nyilvan nem szeretnem eltitkolni. Akkkor ez hany evesen normalis? 30?
2021. febr. 18. 17:33
9/37 anonim vĂĄlasza:
Szerintem nem egĂ©szsĂ©ges a tĂșl hosszĂș eljegyzĂ©s. 1Ă©v a normĂĄlis, 2Ă©vnĂ©l több mĂĄr nem jĂł.
10/37 anonim vĂĄlasza:
#7 persze hogy nincs, valĂłszĂnƱleg ebben az esetben sem lesz kb. soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!