Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mikor lépnéték meg? Félek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor lépnéték meg? Félek a korai döntésektől, nem szeretném elszúrni

Figyelt kérdés

Barátnőmmel lassan 5 éve vagyunk együtt. Ő 18 éves múlt fél éve én 24 éves vagyok. Barátnőm még iskolába jár én pedig dolgozom. Az összeköltözés erősen irányzott nálunk, jelenleg kinéztünk egy kis házat a közelben, ami viszonylag olcsó, de munkálatokat igényel. De olyan a mentalitásunk, hogy saját formánkra csináljuk, nem szeretnénk kész házba menni vagy albérletbe. Az én szakmám az építészetben mozog és talpra esett is vagyok.

A szüleink támogatóak ebben, de nem nyújtanak segítséget. Megszeretném kérni barátnőm kezét, ez téma is szokott lenni, az "apósom" is kérdezte, hogy mikor szeretnénk egy másik lépcsőre lépni. (ez nem komoly beszélgetés volt inkább ugratott, de én komolyan vettem)

Szerintetek korai lenne? Még 2 év van a suliból. Arra gondoltam, hogy a szalagavató előtt valamikor egy főpróbára induláskor. Ha menni kell valahova mindig kicsípi magát és a szülők is biztos csinálnának valami ebédet. De ha minden jól megy ekkora kész lesz a sajátunk is.

Lehet értelmetlennek tűnik a kérdésem, de igyekszem előre tervezni és ezek nem kis kiadások lesznek. Időben kell gondolkodjak, hogy hitelmentesem megússzam.

Nem sürget minket az idő, nem esett teherbe ami miatt hajtani kellene az időt, és természetesen magyarok vagyunk, mielőtt valaki másra gondolna.

(A barátnőm szülei többet segítenek bármiben is, mint az enyémek.)

Nektek hogy volt a sorrend? Milyen volt a lánykérés hány évesek voltatok?

Előre köszönöm a válaszokat!

2022. okt. 23. 15:06
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Tudtam, ezt a szüleid is nagyon jól bizonyították. Tanulj meg írni😘

2022. okt. 24. 17:09
 22/37 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem neked meg nem kellett volna egy kiskorúval ki kezdened.Ha annyi eszed lett volna akkor nem egy 13éves kislánnyal kezdesz ki.
2022. okt. 24. 17:15
 23/37 A kérdező kommentje:

Hanem egy 40-essel?

Mivel lenne jobb, ha egy olyan kapcsolatban vagyok ahol a lány /nő gyermeket szeretne tőlem, de nem érezném készen magam és csak halogatnám a dolgot és húznám az idejét?

Egyáltalán nem értem miért itélik ez az "ilyesfajta" kapcsolatokat. Nem szegtem törvényt...

2022. okt. 24. 17:20
 24/37 anonim ***** válasza:
84%

Pedig a törvény igen durván

bünteti ha egy kiskorút rontassz meg.

2022. okt. 24. 17:23
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
Azért ítélik el, mert beteg fiatal felnőttként egy gyerekre gerjedni.
2022. okt. 24. 17:33
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted csak ez a két véglet van? 13 éves és 40 éves??? Amikor 19 éves voltál, összeszedhettél volna egy pl. 17 évest. Ő sem akart volna még gyereket 5 éven belül te agyoniskolázott, még egy 17 éves is csak 22 lenne. Hát miket beszélsz te? Azzal magyarázod, hogy egy gyerekre hajtottál, hogy nem még akartál gyereket csinálni? Ja csinálni nem, csak k*rogatni, te beteg pöcs! K*rva gyorsan fordulj szakemberhez, mert súlyos vagy!!!
2022. okt. 24. 19:39
 27/37 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi erővel ezzal a magyarázattal mindenki k*rogasson 13 éves gyerekeket, ha még nem akar gyereket, nehogy húzza egy szegény felnőtt nő idejét? Wtf????

Ja és mi lesz, ha egyedülálló maradsz 35 évesen, mondjuk már lesz egy gyereked és nem akarsz többet?! Akkor is 13 évesre fogsz menni, mert te nem akarod felnőtt nők értékes idejét húzni??? Hallod úgy felb*sztál, hogy azt leírni nem tudom!!!! Tényleg fordulj orvoshoz jógyerek!!

2022. okt. 24. 19:44
 28/37 A kérdező kommentje:

Nincs szükségem orvosra, nem fáj semmim, nem vagyok beteg.

Köszönöm az aggodalmat! Nyugodtan megnyugodhatsz.

2022. okt. 24. 20:06
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
Hát kérdező nállad vannak fejben igen nagy problémák.Bár itt mutatkozik meg a szülői mevelés
2022. okt. 24. 20:30
 30/37 anonim ***** válasza:
100%

Te beteg vagy, ezt komolyan mondom.

Nem a korkülönbséggel van gáz, köztünk is hat év van, de nem általános iskolás koromban jöttünk össze, hanem én 27 voltam, ő 33.

2022. okt. 24. 20:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!