Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek korai lenne?
Figyelt kérdés
Èn 19 vagyok (f) barátnőm 18. Nemsokára összeköltözünk, amivel nincs semmi probèma.Szüleink tudják, bele is egyeztek.Nagyon jó a kapcsolatunk. Suliba nem tudják, hogy együt vagyunk, 1 közös barát, de tiszteletben tartja, hogy nem akarunk felhajtást. (közös döntès volt).<-Ezt úgy beszèltük meg, ha kitudódik, vagy találkozunk valakivel,akkor nem tagadjuk le egymást...Ha eljegyzem, akkor mindenki meg fogja tudni, ami nem problèma, meg igent mond, mert ő is szeretnè... Csak azon gondolkozok, hogy 18 èvesen nem korai mèg? tapasztalat, esetleg vèlemèny a korai házasodásról, eljegyzèsről?2021. szept. 27. 15:49
1/16 anonim válasza:
Szerintem ez borzasztó korai. Ne sértődj meg, de ameddig a szüleitek pénzéből éltek, addig nem vagytok teljesen felnőttek, addig ne gondolkodjatok házasságban. Éljetek együtt, ismerjétek meg egymást, ha már van lehetőségetek rá, tanuljátok meg beosztani a pénzt, amit kaptok, stb. De én azt javaslom, ennél több csak akkor, ha már teljesen önálló életre vagytok képesek.
2/16 anonim válasza:
Nagyon kora.
Előbb legyen munkátok. Minimum.
3/16 A kérdező kommentje:
nekem van munkám (suli mellet) nem keresek rosszul. nem lenne hitelünk, ès nem szüleink tartanak fent... annyi hogyha van valami gond akkor bátran mehetünk hozzájuk.
2021. szept. 27. 15:59
4/16 anonim válasza:
Nem gyakori, de ettől még lehet tök jó, ezt nem lehet megmondani előre. Egy ismerősöm az óvodától együtt volt a férjével. Ez ritkaság. De mindennek van kockázata, annak is ha halogatjátok, annak is, ha beleugrotok. De ha mindketten akarjátok, akkor hajrá. Aztán hátha sikerül is.
5/16 A kérdező kommentje:
A puding próbája az evès?
2021. szept. 27. 16:09
6/16 anonim válasza:
Suli mellett jól keresel....Nem akarok a zsebedben kotorászni, de mégis mit jelent neked így 19 évesen az, hogy jól keresel? Hova költöztök? Albérletbe vagy van szabad ingatlan a családban? Nagyon nem mindegy. Egyetemre akartok-e menni? A kapcsolatotokat nem vállaljátok fel, de már eljegyzésen gondolkoztok. Nekem kicsit fura, de én sajnos elég rég voltam már 18-19 éves. Szerintem nagyon korai ilyesmiben gondolkozni talán ha éltetek együtt 1-2 évet teljes önfenntartásban akkor javasolnám.
7/16 anonim válasza:
Albérlet minimum 100k + a rezsi.
kaja két emberre egy hónapban még 100k.
szórakozás, öltözködés legyen még 50k.
és még lehet keveset mondtam.
Papám ha te suli mellett megkeresed ezt a 300 ezret ami kettőtökre nagyon-nagyon a minimális szint akkor azért megadhatnád ennek a melóhelynek az elérhetőségét, azonnal váltanék. Amúgy meg az nem saját lábon állás, hogy van egy 100 ezred a melódból a maradék 200-at meg lecsavarod a szüleidről.
21 voltam a csajom 18 amikor összejöttünk. Mi 5 évet éltünk anyámmal egy háztartásban és aztán költöztünk teljesen külön. Volt meglepetés az első vásárlásoknál. Olyan dolgokra kell majd költenetek amiért életetekben nem fizettetek még, de ti tudjátok.
8/16 A kérdező kommentje:
saját szabad lakás (èn családom rèszèről) hitel mentes. Suli mellett netto 200-260 K között keresek / hónap. Nem èrzem úgy hogy kotorászol a zsebemben, logikus èrv. sztem ez egy nem rosz kereset, suli után ugyan itt folytatom. egyetembe nem gondolkozunk, szakmában igen.
2021. szept. 27. 17:36
9/16 anonim válasza:
Úgy is dönthettek, hogy eljegyzitek egymást, de megállapodtok, hogy ez egy elköteleződés és egy év jegyességet "irányoztok elő", s aztán majd kiderül.
10/16 anonim válasza:
Egy éve vagytok együtt, ergo nem is ismeritek egymást :D, hová rohansz? Én 5 éve élek! a párommal, de még most is megdöbbent néha, milyen új dolgokkal kell szembesülnöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!