Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagytam és most már Igent mondana?!!!
"...de o PONT most akart eljegyezni..."
Ez de ismerős. Mindegyik ezt tolja? 😂😂😂😂 Mondjuk én megleptem és azt mondtam, hogy rendben ok, házasodjunk. Erre nagy csend, nakd azt mondja: "Na persze... mostmár nem!" Ekkora kamut... 🤣🤣🤣
A kérdezőt legalább tényleg elvenné az exe.
Én ezt 2x is hallottam, de egyik sem gondolta komolyan. 😂 Szerintem nem az a szánalmas, hogy egy pasi későn (vagyis később) jön rá arra, hogy azzal a csajjal akarja leélni az életét, hanem az, hogy mindössze védekezésképp állít ilyet, hazudik.
Kellene a francnak ezek után. Téged büntet a korábbi sikertelen hàzassága miatt. Pedig nem mellesleg azt az embert ő maga választotta. Aztán utólag kapar amikor már késő, és csalódtál benne.
És kb tényleg csak azért venne el, hogy ne hagyd ott. Egy férfi azért kösse össze veled az életét mert ő is arra vágyik. Ez így megalázó.
Én a helyedben tovàbb lépnék. Lesz majd olyan férfi aki igazán akar tèged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!