Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Elhagytam és most már Igent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagytam és most már Igent mondana?!!!

Figyelt kérdés
4 éves kapcsolat. A párom volt már házas, de soha egyetlen szóval sem mondta, hogy megegyszer nem szeretne(volt már téma azért írom) együtt éltünk,nagyon megszeretettem a lányát is, egész nyáron velünk volt, mintha egy család lettünk volna. Egyik este néztünk egy műsort, és feljott a házasság téma, én meg mondtam neki, hogy én nem vagyok nagy esküvőre, nem az én világom a fehér ruha... De egy két tanús esküvőnk lehetne. (Neki anno nagy esküvője volt, templom, hintó, minden ami belefer...) Erre elkezdett kifogásokat gyártani, hogy neki már volt minek?!? Nagy hülyeség, látom, hogy az ő házassága is meddig tartott? /? /!! Semmi jelentősége,stb stb stb.. De a közös gyerekben benne van ha szeretném.... Nagyon megbantott, egyszerűen nem értettem, hogy ha az exevel lehetett nagy lagzi meg minden ami ezzel jár, akkor velem egy két tanús esküvő meg nem. Mert, hogy őt ettől a hideg rázza, és egyáltalán nem szereti.. De anno a nagy lagzit érdekes, hogy szerette🥴😏Napokig ragottam ezen, amikor úgy döntöttem, hogy akkor köszönöm szépen, nekem ez nem kell. Nem leszek ideiglenes barátnő, aki a gyereket ellatja. Arra jó vagyok, de feleségnek nem. Visszakoltoztem a lakásomban, azóta zaklat, hogy jó akkor ha ennyire fontos nekem akkor elvesz. De nekem ez megalazo, hogy én megelegedtem volna a két tanús eskuvovel, és kézzel lábbal ellenkezett, az exenek meg járt a lanykeres külföldön, a nagy esküvo... Engem meg kb szánalombol elvenne, hogy vele maradjak. Legalábbis a barátaim szerint, emiatt akár elvenni, és ez milyen már..
2022. szept. 23. 11:04
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
100%

"...de o PONT most akart eljegyezni..."

Ez de ismerős. Mindegyik ezt tolja? 😂😂😂😂 Mondjuk én megleptem és azt mondtam, hogy rendben ok, házasodjunk. Erre nagy csend, nakd azt mondja: "Na persze... mostmár nem!" Ekkora kamut... 🤣🤣🤣

A kérdezőt legalább tényleg elvenné az exe.

Én ezt 2x is hallottam, de egyik sem gondolta komolyan. 😂 Szerintem nem az a szánalmas, hogy egy pasi későn (vagyis később) jön rá arra, hogy azzal a csajjal akarja leélni az életét, hanem az, hogy mindössze védekezésképp állít ilyet, hazudik.

2022. szept. 24. 17:55
 42/43 anonim ***** válasza:
76%

Kellene a francnak ezek után. Téged büntet a korábbi sikertelen hàzassága miatt. Pedig nem mellesleg azt az embert ő maga választotta. Aztán utólag kapar amikor már késő, és csalódtál benne.

És kb tényleg csak azért venne el, hogy ne hagyd ott. Egy férfi azért kösse össze veled az életét mert ő is arra vágyik. Ez így megalázó.

Én a helyedben tovàbb lépnék. Lesz majd olyan férfi aki igazán akar tèged.

2022. szept. 26. 09:22
 43/43 A kérdező kommentje:
Tovább léptem.Mar nem keres ő sem. Szerintem belatta, hogy igazán nem akarja ezt ő sem.
2022. szept. 26. 13:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!