Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagytam és most már Igent mondana?!!!
Igazuk van a barátaidnak.
Majd jön olyan, aki azért venne el, mert boldog, ha veled van és téged is boldoggá akar tenni.
Az meg nem jó előjel, ha esküvőt nem akar, mert úgysem tart sokáig, de gyerek az jöhet. Aztán ha szétmentek, majd lesz hétvégi apuka, te meg szívhatsz, tehát kevesebbet kockáztat, mint egy házassággal. Hát köszi.
Szerintem az, hogy egy félresikerült házasság után nem látja az esküvők értelmét, az viszonylag normális (az már nem, hogy ha volt korábban ez téma, és nem mondta neked). Az, hogy nem látta, hogy neked ez ennyire fontos lenne, az lehet az ő hibája, de lehet a tiéd is (vagy nem értette amit kommunikálsz, esetleg nem akarta érteni, vagy nem kommunikáltad eléggé).
Alapból azt mondanám, hogy az, hogy most már elvenne azt jelzi, hogy szeret annyira, hogy a kedvedért megváltoztatja egy elhatározását, de ha a barátaid mind ezt mondják neked, akkor érdemes lehet elgondolkodni, hogy miért vannak így ellene. Az én barátaim győzködnének, hogy maradjak a párommal, mert imádják, tudják, hogy jók vagyunk együtt, ők meg 4 év után inkább ellene beszélnek. Furcsa. Minden rendben van a kapcsolatotokban? Mit mondott eddig, amikor felmerült a házasság?
(Nekem is kicsit megalázó lenne, ha csak azért akarnának elvenni, mert szakítottam. DE! Nem haragudnék a páromra, ha egy válás után nem szeretne újabb házasságot. Az viszont zavarna, ha korábban hazudott volna, mert akkor azt érezném, hogy hülyített.)
Szamomra itt az a fura, hogy erre csak most derult feny.
A ferjemmel mar az ismerkedes alatt tisztaztuk, hogy ki mit szeretne a jovotol (es akkor meg nem is feltetlenul egymassal). Ha akkor mondta volna, hogy reszerol a hazassag es a gyerek is kizart, akkor nem is folytattam volna az ismerkedest es o sem velem. Szerencsere ugyanazokat a dolgokat szerettul volna, igy tudtuk folytatni. Ket evre ra hazasodtunk :)
Nalatok most jott fel a tema, igy eleg gaz volt reszedrol EGYBOL letamadni, hogy na akkor elvesz vagy sem?! Az meg, hogy elkoltoztel..van ennel lejjebb?
Szepen meg kellett volna beszelni, lassan felvazolni, hogy akkor mik a jovobeli tervek, ki mit szeretne...de nem! Te eroszakosan neki estel..kb. ki akartad eroszakolni a hazassagot. Szerintem is jobb, ha nem maradtok egyutt.
Minden kapcsolatnak van egy fejlodesi ive, de nalatok komoly kommunikacios gondok allnak fenn.
Ez nem ugyanaz a sztori csak egy másik nézőpontból?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__eljeg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!