Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagytam, mert alkoholista, most pedig, hogy végleg lezáródott, csak sírnék?
Nekem is 3 honap mulva jott elő ilyesmi. Addig ugy elvan az ember az új élettel, a szakitás feldolgozásával, sírdogálással, elvan azzal hogy összeszedje saját magát, aztán 3 honap mulva jön a döbbenet, hogy valojában üres a másik nélkül az élete es valójában kilépett az "űrbe",a nagy semmibe, amiben senki nem vatja haza, senki nem öleli át, senki le se sz.rja.
Ilyenkor rohangálnak vissza az exekhez az emberek.
Nalunk is kemény, mert exem nem vág el minden szálat nem tilt le, békulni akar, engem folyamatosan gyengít, néha hagy pár nap csendet, beletemetkezem a gyászba, epphogy elengedném, mar le akar kotni. Erom meg nincs letiltani.
Mi az elso honapjában vagyunk a szakitásnak. De be fog következni az az állando csend.(nem ir, nem hiv, nincs tobbe, "meghalt") Nem az a par napos csend es üresség jön, hanem az, aminek nincs vége soha. Ami beleeszi magát a sejtjeidbe, zsigereidbe, ami belül szét akar szedni és fel.akar emészteni, amitol depresszios leszel, ami miatt fulladozva kaparnál inkább vissza az exhez(es akkor meg jo is, ha az ex eros es ezt nem hagyja), és szóval ami végeláthatatlan kín.
Na ezt leküzdeni. Hát vannak, akik nem élik túl sem.
Amikor nem érdekel, nem segit rajtad, a barátok sport hobby meg a tuningolzlt külsőd meg az uj üres életed.
Remélem te legalább fel tudsz állni. Jobbat nem tudtam most sajnos
*korabbi exemnél 3 honap mulva
A mostani baratommal még csak 2 hete szakitottunk kb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!