Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Elhagytam és most már Igent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagytam és most már Igent mondana?!!!

Figyelt kérdés
4 éves kapcsolat. A párom volt már házas, de soha egyetlen szóval sem mondta, hogy megegyszer nem szeretne(volt már téma azért írom) együtt éltünk,nagyon megszeretettem a lányát is, egész nyáron velünk volt, mintha egy család lettünk volna. Egyik este néztünk egy műsort, és feljott a házasság téma, én meg mondtam neki, hogy én nem vagyok nagy esküvőre, nem az én világom a fehér ruha... De egy két tanús esküvőnk lehetne. (Neki anno nagy esküvője volt, templom, hintó, minden ami belefer...) Erre elkezdett kifogásokat gyártani, hogy neki már volt minek?!? Nagy hülyeség, látom, hogy az ő házassága is meddig tartott? /? /!! Semmi jelentősége,stb stb stb.. De a közös gyerekben benne van ha szeretném.... Nagyon megbantott, egyszerűen nem értettem, hogy ha az exevel lehetett nagy lagzi meg minden ami ezzel jár, akkor velem egy két tanús esküvő meg nem. Mert, hogy őt ettől a hideg rázza, és egyáltalán nem szereti.. De anno a nagy lagzit érdekes, hogy szerette🥴😏Napokig ragottam ezen, amikor úgy döntöttem, hogy akkor köszönöm szépen, nekem ez nem kell. Nem leszek ideiglenes barátnő, aki a gyereket ellatja. Arra jó vagyok, de feleségnek nem. Visszakoltoztem a lakásomban, azóta zaklat, hogy jó akkor ha ennyire fontos nekem akkor elvesz. De nekem ez megalazo, hogy én megelegedtem volna a két tanús eskuvovel, és kézzel lábbal ellenkezett, az exenek meg járt a lanykeres külföldön, a nagy esküvo... Engem meg kb szánalombol elvenne, hogy vele maradjak. Legalábbis a barátaim szerint, emiatt akár elvenni, és ez milyen már..
2022. szept. 23. 11:04
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
Utolsó végre valaki felfogja miről beszélek.
2022. szept. 24. 12:03
 32/43 anonim ***** válasza:
12%

"Persze hogy elvenne szanalombol, azert hogy legyen egy fix punci"

Ó te jó ééég 😂😂😂 Ehhez nem kell házasodni gyerekek!!! 😀 Bármelyik utcában találna egy "fix puncit", aki még főzne mosna takarítana is rá, mert a nők 80%-a ilyen odaadó! Ehhez manapság nem kell házasodni, ezt sajnos szinte minden nő megteszi házasság nélkül is, nem a 30-as években vagyunk, azonnal találna ilyet! Kiégtem... 🤦🏻‍♀️

Hát kedves kérdező... Ez a te életed, ott rontod el az akaratosságod miatt, ahol akarod. Én kiszálltam. Bye!

2022. szept. 24. 12:17
 33/43 anonim ***** válasza:
88%

Azért valljuk be az esetek nagy többségében ez úgy megy, hogy a férfi nem akarja vállalni a tetteiért a felelősséget.

Magyarul nő az kéne, legyen mindig fixen szex otthon, legyen kivel programokat szervezni, mert egyedül unalmas, de azért elköteleződni ne kelljen. Értem ez alatt az érzelmi, testi, lelki, szellemi elköteleződést. Külön kasszán is lehet lenni, mert ez meg a másik mumus, amire hivatkozni szoktak.

Ebben az esetben is csak a szokásos dolog történt. A pasas nem akar egyedül lenni, de azt "elfelejtette" elmondani, hogy esze ágában sincs megházasodni. De a fix p*nci azért kellene.

Hány ilyen kapcsolat van? Rengeteg. A legkönnyebb ráfogni a volt feleségre, hogy egyszer már megjárta a házasság poklát és még egyszer nem kell neki. Pedig abban a házasságban a férfi is részt vett, ő is hozzájárult, hogy ott valami nem működött. De ezzel a szöveggel könnyen ki lehet bújni egy újabb elköteleződés alól. Itt csak a felelősség hárításáról van szó.

Ha egyébként jó lenne a kapcsolat, akkor szerintem egy nő sem érdemli meg, hogy folyamatosan csak szexuális segédeszköz vagy háztartási alkalmazott státuszban legyen tartva, mondván hogy nem érdemes arra, hogy feleségként felvállalják. Vannak olyan nők akiknek ez fontos. Ismerkedésnél ezt illik figyelembe venni. És csak azért, hogy legyen egy pasinak párkapcsolata, nem kellene hitegetni a nőt, hogy ebből egyszer házasság lesz.

Csakhogy azt, hogy nem akarnak házasodni nem fogják megmondani, mert akkor nem jutnának nőhöz (vagy kisebb esély lenne rá).

2022. szept. 24. 12:21
 34/43 anonim ***** válasza:
14%
Ne zavarjon, hogy ez a fix puncis duma egy kiaszott paradoxon. Ha csak azért venne el, hogy legyen fix punci, az egyenlő lenne azzal, hogy ő bármikor hazasodna és bárkivel, hogy legyen fix punci. De ez nem így van, hiszen pont az volt a téma, hogy nem akart házasodni eleinte. Látom te sem reál beállítottságú vagy... Előző voltam amúgy
2022. szept. 24. 12:24
 35/43 anonim ***** válasza:
24%
Vagyis előző előtti bocs.. de mindegy is, ennyi elég volt...
2022. szept. 24. 12:24
 36/43 anonim ***** válasza:
85%

#32: Nem biztos hogy találna a pasas nőt, ugyanis van gyereke. A mai fiatal nők nem szívesen pátyolgatják minden második hétvégén egy másik nőnek a gyerekét, főleg ha a volt feleség folyamatosan beleszól mindenbe ami apukával kapcsolatos. Rengetegen már ismerkedni sem hajlandóak kisgyerekes apukával. A kicsit is talpraesettebb csajok ma már nem akarnak főzni, mosni, gyereket reggeliztetni, ebédeltetni stb, mikor egy szingli pasival ilyenekkel nem kellene foglalkozniuk. Főleg ha a csajnak is fontos a munkája....

Nem csak a falusi életmódból kell kiindulni. Vannak ambiciózus nők is.

2022. szept. 24. 12:28
 37/43 anonim ***** válasza:
20%

#36! Én nem ismerek olyan nőt, aki azért utasított volna vissza egy pasit, mert annak van egy gyereke. Ez a 20 éves lányokra jellemző érthető okokból, illetve a pasikra. A pasik jobban reszketnek attól, ha egy nőnek gyereke van.

Fog találni magának a pasi másik nőt, ha akar, a kérdező is fog találni azonnal másik pasit, bár ott az elköteleződés kérdéses lesz szintén, mert egyre több férfi fél az elköteleződéstől. Nekem 3 barátnőm is járt úgy többször is, hogy a pasi az elején azt mondta akar házasságot persze, majd végül mindegyik lelépett (vagy a barátnőim, mert nem vártal tovább). Az van, hogy a férfi akkor házasodik, amikor akar, egy nő pedig kizárólag akkor, ha erre ajánlatot kap. Ezt sem árt átgondolni 30 felett.

2022. szept. 24. 12:34
 38/43 anonim ***** válasza:
100%

Lehet itt nevetgelni Klaudia, meg “kiegni” de olvasgass egy kicsit tobbet itt. A legtobb elvalt, gyerekes pasi miert akar gyerektelen not? Ja azert, mert o nem akarja mas gyereket pesztralni, bezzeg az ovet fogadja el mindenki, a lathatasok ideje alatt meg jatsszon bejaronot a baratnoje.

Mondom ezt ugy, hogy az en parom elvalt gyerekes pasi, de ha az lett volna a felfogasa, hogy apas hetvegen en gugyogjek es szorakoztassam az o gyereket, meg fozzek-mossak-takaritsak ra, de amugy masba ne szoljak bele, paros labbal rugtam volna ki miutan korberohogom.

2022. szept. 24. 12:36
 39/43 anonim ***** válasza:
78%

#38! Ha a kérdezővel ez történt, nem értem hogyan húzhatta 4 évig. Nekem abból, amit leírtál, 4 hónap is sok lett volna, nem még 4 év. Valószínűleg nem ez történt a kérdezővel, gondolom akkor nem akart volna hozzámenni. Itt szerintem ilyenről szó sem volt, nem hiszem, hogy ő ezt így élte meg.

Vagy, ha mégis, akkor furi, hogy egy ilyen emberrel akart házasságot. Hm.

2022. szept. 24. 13:33
 40/43 anonim ***** válasza:
76%

39: ebben igazad van, de hany olyan sztorit olvasunk itt is evek ota a mai napig, hogy (tobbsegeben) a faszi igergeti evekig, hogy igy eljegyzes meg ugy, szerencsetlen nok elhiszik, aztan mire feleszmelnek, eltelt 8 ev, oket kirakta a palijuk, a kovetkezo not meg elvettek es gyereket csinaltak neki egy ev utan. Nem fogjak azt mondani, hogy “Juli, teged soha a budos eletben nem foglak elvenni, ha jo igy akkor egyutt maradunk amig nem jon jobb, ha nem jo akkor kibszlak mint macskat szarni es a kovetkezot meg elveszem mert melletted vartam az igazira”

Gerince persze egyiknek sincs, volt egy exem aki a szakitas utan zaklatott, hogy de o PONT most akart eljegyezni, mondjuk nem emiatt szakitottunk. Masfel evig voltunk egyutt, es veletlenul pont a szakitas utan jutott eszebe a lanykeres, milyen erdekes.

En a parommal ugy jottem ossze, hogy tudta, hazassagban szeretnek elni, es ha o nem akart volna elvenni, akkor kileptem volna a kapcsolatbol, mert errol a vagyamrol nem mondok le soha. Szerencsere benne semmi ellenerzes nem volt, nem engem buntetett azert mert az elso hazassaga befuccsolt. Ket es fel eve vagyunk egyutt, a harmadik evfordulon lesz az eskuvonk, es kozos gyereket is szeretnenk.

2022. szept. 24. 13:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!