Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerettél valakit,mégis elhagytad? Mi volt az ok?
Figyelt kérdés
2022. aug. 25. 12:15
1/13 anonim válasza:
Mentális gondjai, amiből fakadóan megbízhatatlan volt,mégha nem is szándékosan .
2/13 anonim válasza:
Az első pasimmal ezért szakítottam. Az ok: úgy éreztem ő már nem szeret és nem akartam tovább kínozni magam.
3/13 anonim válasza:
Igen.
Én szerettem őt, ő szerette az én pénzemet.
A végén már hónapokon keresztül minden találkozót lemondott. Mindig volt valami elfoglaltsága, amire hivatkozva aznap nem ért rá. Köztük sok elég nevetséges is. (Délelőtt boltba megy, és ezért nem mehetek délután.)
Nem bántam meg. Sőt, inkább azt bántam, hogy nem tettem meg hamarabb. Utána pár hétig pocsék érzés volt, de aztán rá kellett jönnöm, hogy a legjobb volt, amit tehettem.
4/13 anonim válasza:
Kezeletlen kisebbségi komplexus, amivel nem akart foglalkozni. Helyette rajtam verte le, féltékenykedéssel, korlátozással, paranoiával. Nagyon szerettem, de nem tudtam így élni, a mai napig nem bánom, hogy magamat választottam.
5/13 anonim válasza:
Nárcisztikus, mentálisan kettyós egy fizikai betegsége miatt. Én is magamat választottam, nem bántam meg.
N
6/13 anonim válasza:
Egy idő után rideg lett, flegmáskodott, pattogott, mint egy osztályfőnök, nem éreztem a korábbi tiszteletet, megbecsülést. Szerettem, de elhagytam. Csodálkoztam, milyen rosszul érintette a szakítás, azt hittem, nem is érdekli már az egész, de nem voltam már rá kívncsi. F.
7/13 anonim válasza:
Nagyon szerettem, de tudatmódosítózott így paranojás, kiszámíthatatlan, bipoláris viselkedést mutatott.Engem is összezavart. Ezálltal távolodtam, majd ügyesen kijátszva kiléptem.
38N
9/13 anonim válasza:
Igen, választanom kellett közte és a férjem között, utóbbit választottam:(
10/13 anonim válasza:
Megcsalt, egyfolytában hazudott, manipulált és meg is vert. (Ez volt az utolsó csepp a pohárban.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!