Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai ennyi idő után eljegyezni a páromat?
Már "mindent" tapasztaltatok... hát persze :D
Ha a barátom félév után megkérte volna a kezem, úgy kihajítom, mint a sicc, mert éretlen, gyerekes gondolkozású.
Ezt csak ti tudjátok.
Vannak magas IQ párok akik remek érzékkel rendelkezve bizton érzik hogy megtalálták a másik felüket.
És sok ilyen házasság van.
Ti érzitek. Ha minden rendben és nemcsak rózsaszín minden, akkor áldás.
Ezt neked kell igazán tudni, érezni. Semmi más nem számít, csak az, hogy a párod is ugyanígy érez e. Ha igen, akkor hajrá:)
Engem 3 hónapon belül kért meg a férjem, és minden kétség nélkül igent mondtam. Rég összeházasodtunk már. 13. éve vagyunk egy pár:)
Attól is függ, hogy amúgy mióta ismeritek egymást.
Barátnőmet is kb. fél év után jegyezte el a párja és egy évre rá volt az esküvő, hogy összejöttek. De ők is már 30 fölött voltak és amúgy baráti társaságban évek óta ismerték egymást. Persze, az nem ugyanaz, mint a párkapcsolat, de senki nem nézett rájuk furán emiatt.
Én mondjuk egy-másfél évet minimum várnék. Akkor szoktak előjönni a konfliktusok. Nem árt, ha tudjátok, hogy mire számíthattok ilyen téren.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!