Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Akik szintén évek óta vàrjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik szintén évek óta vàrjátok a gyűrűt nem fáradtatok még bele?

Figyelt kérdés
Úgy érzem már elmúlt a varázs. Az évek alatt megtört bennem valami. Pedig nagyon szerettem volna a felesége lenni,vágytam rá. Nem a lakodalomra, hanem hogy hivatalosan is összetartozzunk. Minimális létszàmú vendéggel és egy vacsival képzeltem el az esküvőt. 32 éves vagyok (N).6 éve vagyunk együtt és 4.5 éve együtt élünk. Tudja hogy szeretném többször beszéltünk róla és azt mondta a felesége leszek, de nem történik semmi. Ezen kìvül minden rendben a kapcsolatunkkal.

2022. jún. 19. 23:21
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
100%

40. Ahogy te zsigerből elutasítod a házasságot, màs ugyanilyen erősen vágyik rá, hogy ne egy pasim csajom viszonyban éljen. Pont. Mit nem lehet ezen felfogni?

Én sem maradtam volna évekig olyannal akinek csak a barátnője lehetek, számomra ez hosszútávon kevés. Házassággal egymás hozzátartozói lettünk hivatalosan is, férj és feleség. Nekem pl mindig is ez volt a fontos, és szerettem volna a férjem vezetéknevét is felvenni, és amúgy a férjemnek is ugyanolyan fontos a házasság mint nekem.

Miért nem lehet békénhagyni azokat akik nem érik be kevesebbel? Miért kéne bárkinek azt megmagyarázni, hogy miért fontos neki a házasság?

A világ legtermészetesebb igénye, hogy egy nő nem a pasijával akar éldegélni egy idő után, hanem a férjével.

Azok szoktak ennyire reszketni a házasságtól akik nem az aktuális párjukkal akarnak maradni.

2022. jún. 29. 16:04
 42/45 anonim ***** válasza:
24%
41, egyik, hogy én nem ilyen stílusban írtam :) Kettő, hogy nem voltam támadó, mert te kb úgy reagálsz, mintha azt írtam volna, hogy mindenki hülye, aki házasodik. Képzeld, én is szívesen viselném a férjem nevét, szívesen mondanám ki, hogy a felesége vagyok, ő pedig a férjem, de a családban nálunk generációkig visszamenőleg mindenki elvált, vagy rossz házasságban élt, így van bennem egy hülye gát, hogy a házassagkötéssel romlik el minden, ami most jól működik. Nem tehetek róla, és sajnálom, hogy a páromnak nem tudom megadni a házasság élményét, de tiszteletben tartja és megért. Azt gondolom, hogy ha egy kapcsolat olyan szinten van, hogy a másikra ilyen zsarolás árán kell ráeröltetni valamot, hogy én erre vágyok és PONT és neked meg kell tenned...Na az pont nem az a kapcsolat, ami sírig fog tartani, kár is megkótni a házasságot. Segítő szándékkal írtam le a sztorit, hogy létezik ilyen szemlélet is, nem csak az a két véglet, hogy vagy elvesz, vagy szakítunk, mikor am minden smakkol.
2022. jún. 29. 17:02
 43/45 anonim ***** válasza:
100%

42. Mert ha a rokonaid elváltak akkor majd te is el fogsz? Számomra ez fura hozzáállás, mások kapcsolatát a sajátunkhoz hasonlítgatni.

Az én szüleim is elváltak, a nagyszüleimnek meg boldogtalan volt a házasságuk, a férjem anyukája elvált, majd a 2. házasságkötése után pár évvel özvegy lett. A rokonai közt is sok válás volt. De ezek mind mind más emberek kapcsolatai. Ha ez alapján élném az életem, és hoznám meg a döntéseimet, mindig mindentől retteghetnék. Ők nem mi vagyunk, ahogy te és a párod sem a rokonaid akiknek nem jött össze. Egy kapcsolat az adott 2 emberen múlik.

De oké. Ez a te dolgod, bár azért mint kiderült te is vágysz házasságra, csak az alaptalan félelmed tart vissza. De ez is egy életmód a sok közül.

Azért írtam amit írtam, mert sokszor jön szembe ilyen komment, hogy miért olyan fontos xynak a házasság, anélkül miért nem jó stb stb. És kezd kicsit unalmas lenni, hogy egy ilyen alapvető igény miatt ( hogy vannak akik férj és feleségként szeretnének együtt élni), miért kéne bárkinek magyarázkodni.

Kb le vannak nézve sokszor azok akik házasokként szeretnének együtt élni a szerelmükkel. Mostanság már az a divat, hogy ezt lenézni kell, de ezt nem mindenki akarja követni.

2022. jún. 29. 18:03
 44/45 anonim ***** válasza:
100%

"Tudja hogy szeretném többször beszéltünk róla és azt mondta a felesége leszek, de nem történik semmi." - Tudja, hogy azt szeretnéd hallani, hogy egyszer a felesége leszel, azért mondja. Nyilván nem fogja a szemedbe mondani, hogy nem akar elvenni, hiszen akkor magy valószínűséggel megromlana a kapcsolat, ami tök jól működik és ez neki dunszt elég így.

Ugyan így jártam. Az én pasim 5 évig hitegetett ezzel (barátnőmet a pasija 8,5 évig ugyanezzel), majd ahogy megcsalt és biztos volt a másik csaj, már a szemembe merte mondani, hogy sosem fog elvenni, igazából nem is akart eddig sem,, tetszik tetszik, ha nem, akkor szakítsunk. Persze már nagy szája volt, hogy ott "várt" a háttérben a másik nő (ami amúgy később derült ki). Ennyit a szavakról. SOHA ne a szavakat vedd figyelembe, kizárólag a tetteket!

2022. aug. 17. 00:17
 45/45 anonim ***** válasza:
44-nek: őszintén sajnálom, hogy egy ilyen sunyi hazug senkire ennyi évet pazaroltál... remélem megtalálod a párod!!
2022. aug. 17. 10:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!