Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szintén évek óta vàrjátok a gyűrűt nem fáradtatok még bele?
40. Ahogy te zsigerből elutasítod a házasságot, màs ugyanilyen erősen vágyik rá, hogy ne egy pasim csajom viszonyban éljen. Pont. Mit nem lehet ezen felfogni?
Én sem maradtam volna évekig olyannal akinek csak a barátnője lehetek, számomra ez hosszútávon kevés. Házassággal egymás hozzátartozói lettünk hivatalosan is, férj és feleség. Nekem pl mindig is ez volt a fontos, és szerettem volna a férjem vezetéknevét is felvenni, és amúgy a férjemnek is ugyanolyan fontos a házasság mint nekem.
Miért nem lehet békénhagyni azokat akik nem érik be kevesebbel? Miért kéne bárkinek azt megmagyarázni, hogy miért fontos neki a házasság?
A világ legtermészetesebb igénye, hogy egy nő nem a pasijával akar éldegélni egy idő után, hanem a férjével.
Azok szoktak ennyire reszketni a házasságtól akik nem az aktuális párjukkal akarnak maradni.
42. Mert ha a rokonaid elváltak akkor majd te is el fogsz? Számomra ez fura hozzáállás, mások kapcsolatát a sajátunkhoz hasonlítgatni.
Az én szüleim is elváltak, a nagyszüleimnek meg boldogtalan volt a házasságuk, a férjem anyukája elvált, majd a 2. házasságkötése után pár évvel özvegy lett. A rokonai közt is sok válás volt. De ezek mind mind más emberek kapcsolatai. Ha ez alapján élném az életem, és hoznám meg a döntéseimet, mindig mindentől retteghetnék. Ők nem mi vagyunk, ahogy te és a párod sem a rokonaid akiknek nem jött össze. Egy kapcsolat az adott 2 emberen múlik.
De oké. Ez a te dolgod, bár azért mint kiderült te is vágysz házasságra, csak az alaptalan félelmed tart vissza. De ez is egy életmód a sok közül.
Azért írtam amit írtam, mert sokszor jön szembe ilyen komment, hogy miért olyan fontos xynak a házasság, anélkül miért nem jó stb stb. És kezd kicsit unalmas lenni, hogy egy ilyen alapvető igény miatt ( hogy vannak akik férj és feleségként szeretnének együtt élni), miért kéne bárkinek magyarázkodni.
Kb le vannak nézve sokszor azok akik házasokként szeretnének együtt élni a szerelmükkel. Mostanság már az a divat, hogy ezt lenézni kell, de ezt nem mindenki akarja követni.
"Tudja hogy szeretném többször beszéltünk róla és azt mondta a felesége leszek, de nem történik semmi." - Tudja, hogy azt szeretnéd hallani, hogy egyszer a felesége leszel, azért mondja. Nyilván nem fogja a szemedbe mondani, hogy nem akar elvenni, hiszen akkor magy valószínűséggel megromlana a kapcsolat, ami tök jól működik és ez neki dunszt elég így.
Ugyan így jártam. Az én pasim 5 évig hitegetett ezzel (barátnőmet a pasija 8,5 évig ugyanezzel), majd ahogy megcsalt és biztos volt a másik csaj, már a szemembe merte mondani, hogy sosem fog elvenni, igazából nem is akart eddig sem,, tetszik tetszik, ha nem, akkor szakítsunk. Persze már nagy szája volt, hogy ott "várt" a háttérben a másik nő (ami amúgy később derült ki). Ennyit a szavakról. SOHA ne a szavakat vedd figyelembe, kizárólag a tetteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!