Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Akik szintén évek óta vàrjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik szintén évek óta vàrjátok a gyűrűt nem fáradtatok még bele?

Figyelt kérdés
Úgy érzem már elmúlt a varázs. Az évek alatt megtört bennem valami. Pedig nagyon szerettem volna a felesége lenni,vágytam rá. Nem a lakodalomra, hanem hogy hivatalosan is összetartozzunk. Minimális létszàmú vendéggel és egy vacsival képzeltem el az esküvőt. 32 éves vagyok (N).6 éve vagyunk együtt és 4.5 éve együtt élünk. Tudja hogy szeretném többször beszéltünk róla és azt mondta a felesége leszek, de nem történik semmi. Ezen kìvül minden rendben a kapcsolatunkkal.

2022. jún. 19. 23:21
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
97%

Fogadd el, hogy nem lesz, vagy szakíts.

Ha mégis megkér, kellemes meglepetés lesz

2022. jún. 19. 23:25
 2/45 anonim ***** válasza:
93%

A kapcsolatotokkal semmi sincs rendben, mert nem kommunikáltok.

Miért a gyűrűt várod, ahelyett hogy megbeszélnétek, hogy mikor lesz az esküvő? Holnap amikor nyugalom van este kérdezd meg, hogy mikor tervez házasodni, mert neked ez már aktuális lenne. Ha 3-5 éves intervallumot ad meg, akkor az azt jelenti, hogy soha.

2022. jún. 19. 23:37
 3/45 anonim ***** válasza:
86%
Már 3 éve meg kellett volna lépnie ezt! Nem holnap...
2022. jún. 20. 00:02
 4/45 anonim ***** válasza:
11%
Persze mert mindig csak a házasság… hányingerem van ezektől a nőktől. Mi lenne más abba ha elvenne? Semmi
2022. jún. 20. 06:08
 5/45 anonim ***** válasza:
95%
#4 akkor miért nem veszi el ha úgyis ugyanolyan? Neki mindegy, a nő meg boldog.
2022. jún. 20. 06:52
 6/45 anonim ***** válasza:
87%
A te helyedben én sem várnám a gyűrűt. Eléállnék, hogy "Józsi, a terveinket már megbeszéltük, xy időpontban házasodjunk össze. Meghívjuk a szűk családot/barátokat a kedvenc éttermünkbe kajálni utána. Oké?"
2022. jún. 20. 07:43
 7/45 anonim ***** válasza:
96%
#4 Tőled meg minden egyes nőnek hányingere van, azért nem volt még soha senkid, meg nem is lesz soha.
2022. jún. 20. 08:03
 8/45 anonim ***** válasza:
95%

Igen.

En is úgy 5 év után éreztem azt hogy már nincs érzelmi értéke számomra az eljegyzesnek. Nem is volt eljegyzesunk. 10 év után hazasodtunk ossze két tanuval, akkor már az sem jelentett sokat, hiszen már rég elkezdtük a közös életünket, olyan marha fiatalok sem voltunk, és egyébként is együtt terveztük az életünket. Inkább csak megkonnyobbeltem hogy na végre, pipa.

Szóval igen, elveszti a lényegi tartalmát, ha nem a megfelelő időben történnek meg ezek az események. Kb olyan mintha két hónappal a szülinapod után köszöntene fel az anyád. Szuper, hogy eszébe jutott, de valahol te már tulvoltal rajta.

2022. jún. 20. 08:19
 9/45 anonim ***** válasza:
96%

Ne hallgass soha senkire, csak a saját megérzéseid számítanak. Véleményt lehet mondani ha kérdeznek, de Te dönts.

Én azt gondolom hogy rossz a házasságot kierőszakolni a másikból, ez csak egy kényszert szül és szorult helyzet érzetet. Szerintem mindennek a kölcsönösségen kéne alapulnia. Az nem jó ha elé állsz, és azt mondod, hogy figyelj, itt és ott lesz az esküvő, most elmegyünk és elkezdjük intézni az esküvőt. Én a saját magam részéről azt mondhatom el, hogy én voltam jegyben, nagyon hamar eljegyzett, de az esküvőt nem akarta, csak kitért. Választ soha nem adott, ha kérdeztem az esküvőt illetően. Eltartott a kapcsolat hét évig és külön is mentünk. Én építgettem a kapcsolatunkat, majd ő viharszerűen szakítani akart és együtt csomagoltuk össze a cuccaimat, magyarán kipaterolt. Utólag jobb is, hogy nem erőszakoltam az esküvőt. Az unokatestvérem 10.évfordulóra kérte meg a férje, és 13 év után házasodtak meg. Nem tudni, hogy benne épp mi van, de az a legtisztább ha ezt megbeszélitek.

2022. jún. 20. 08:31
 10/45 anonim ***** válasza:
11%

Ez most úgy hangzik , hogy neked a külsőségek számítanak...

Jajj képzeljétek eljegyeztek, képzeljétek esküvő lesz...jajj most már biztos nagyon szeret, ő életem értelme!

tudod mit?

Ha neked ez a házasság cucc annyira fontos, akkor hagyd el és keress mást.

2022. jún. 20. 09:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!