Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Akik szintén évek óta vàrjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik szintén évek óta vàrjátok a gyűrűt nem fáradtatok még bele?

Figyelt kérdés
Úgy érzem már elmúlt a varázs. Az évek alatt megtört bennem valami. Pedig nagyon szerettem volna a felesége lenni,vágytam rá. Nem a lakodalomra, hanem hogy hivatalosan is összetartozzunk. Minimális létszàmú vendéggel és egy vacsival képzeltem el az esküvőt. 32 éves vagyok (N).6 éve vagyunk együtt és 4.5 éve együtt élünk. Tudja hogy szeretném többször beszéltünk róla és azt mondta a felesége leszek, de nem történik semmi. Ezen kìvül minden rendben a kapcsolatunkkal.

2022. jún. 19. 23:21
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
42%

De mit tegyen a másik ha nem érzi azt h meglépje az eljegyzést?- attól még lehet házasság párti és akarhat

is.. de ez nem egy olyan dolog h oké tudom h két hónap múlva jönni fog az érzés és már érezni fogom h akarom..pont mint a gyereknél ott se tudja megmondani mikor fog jönni az érzés.. lehet 1 nap lehetv1év bármi..

De úgy gondolom h " a szintlépésre vágyat a másik fél váltja ki" az emberben

2022. jún. 21. 09:01
 22/45 anonim ***** válasza:
100%

#21 azért valljuk be, ha olyan a helyzet mint a kerdezonel hogy 6 éve együtt vagytok és 30 felettiek, illetve tegyük fel igazat mond a pasi és tényleg akar esküvőt, ez az eset nem arról szól hogy "jaj még nem érzi", ne mond nekem hogy szerinted ha 6 év után nem érzi majd később fogja.

1. Vagy nem is akar házasságot és csak hülyiti a kerdezot.

2. Akar csak nem vele mert úgy érzi nem ő az igazi. Ebben az esetben megint csak hülyiti a kérdezőt.

2022. jún. 21. 10:03
 23/45 anonim ***** válasza:
100%

Négyféle típusú férfi létezik:

- Házasságpárti, azért házasodik mert TÉNYLEG sokat jelent neki a dolog, és úgy érzi, "magasabb szintre" lép a párjával a kapcsolatuk, ha összeházasodnak (és/vagy jogilag, Isten színe előtt összekötik az életüket).

- Semleges, nem fontos neki a házasság, de tudja, hogy a szerelmének ez mennyire sokat jelentene, ezért - hogy örömet okozzon annak, akit szeret - megkéri a kezét és elveszi feleségül.

- Semleges, nem fontos neki a házasság, de tudja, hogy azt a nőt, akivel jelenleg együtt van, sosem akarja feleségül venni. Elvan vele, néha hitegeti (MAJD, 5 év múlva, ha ezt vagy azt csinálja a nő vagy ezt vagy azt elérnek együtt, de mindig jön új kifogás), de sose fogja megkérni a kezét. Vagy maximum ad egy gyűrűt, hogy befogja a száját a barátnője egy időre, de esküvő sose lesz. Aztán amíg tartja otthon a fix puncit, közben keresi az igazit. Amint megtalálja, a több éves kapcsolat megy a kukába, az új nő - akit tényleg szeret - meg egy-két éven belül feleség lesz.

- Nem akar házasodni. Egyáltalán nem, senkivel. A normális, tisztességes férfiak ezt előre közlik a nővel, de vannak akik direkt nem mondják el. Lebegteti a nőt amíg tudja, vagy amíg az tűri a vetítést, aztán ha vége lesz a kapcsolatnak, ugyanezt eljátsza a következővel.

Ez alapján döntsd el, hogy a párod melyik típusba tartozik, és ne pazarold el életed legszebb éveit.

2022. jún. 21. 10:20
 24/45 anonim ***** válasza:
7%
Nem mindenki akar esküvőt, na és attól lehet együtt élni ugyanúgy
2022. jún. 21. 10:20
 25/45 anonim ***** válasza:
98%
#24 Kit érdekel, hogy mit akar "nem mindenki"? A kérdező akar esküvőt. A válaszod egyáltalán nem releváns.
2022. jún. 21. 10:25
 26/45 anonim ***** válasza:
90%

Valóban van, akinek elég az együttélés, és nem akarnak házasságot. Ez addig jó, amíg tényleg mindkét fél ezt akarja. A kapcsolat elején érdemes tisztázni, pláne 30 fölött a nők miatt, hogy mindketten akarunk-e házasságot/gyereket vagy nem? Itt nincs C opció, vagy egyik vagy másik. Az elválik majd, hogy együtt akarjuk -e ezeket a dolgokat vagy nem, de szerintem nem kell ehhez 5-10 vagy több év, hogy megjöjjön az ihlet, főleg ha már együtt is laktok. #22-vel értek egyet, ennyi év alatt már rég eljöhetett volna "az érzés ".

Nálunk öt év kamuzás után bökte ki az exem, hogy igazából sosem gondolt rá, hogy elvegyen. Egyszerűen nem velem képzelte az életét. Persze van ilyen, előfordulhat bárkivel, de legyünk már egyenesek és ne húzzuk egymás idejét.

2022. jún. 21. 14:18
 27/45 anonim ***** válasza:
88%
Utolsó, azóta lett mással házasságod?
2022. jún. 21. 14:29
 28/45 anonim ***** válasza:
97%

Köszönöm kérdésed, házasságom nem lett, de új párkapcsolatom igen. Majdnem egy éve, hogy együtt vagyunk. Eljegyzés nem volt,de már megbeszéltük a jövőbeli terveket, ki mit vár a jövőtől. Szerencsére ugyanazokat a dolgokat szeretnénk és egymással, úgyhogy ez felé tartunk. :)

Előző kapcsolatomban nem volt ennyire egyenes és nyílt a kommunikáció.

2022. jún. 21. 15:34
 29/45 anonim ***** válasza:
98%

Ahhoz kepest, hogy allitolag csak egy papir, valamiert megis osszehazasodnak az emberek, akkor is ha mar megvan a gyerek, vagy meg terhes a no.

Szerintem mar az ismerkedes kezdeten erdemes tisztazni ezt a kerdest, mert ha nem passzol a ket fel elkepzelese errol, felesleges tovabb randizni.

2022. jún. 21. 17:09
 30/45 anonim ***** válasza:
94%
A pénz is csak egy papír. Gondolom a "csak egy papír" baromságot folyton kinyilatkoztató embereknek abból sincs sok, ezért írogatják ide gyakran.
2022. jún. 21. 17:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!